Exposició. Electrònica justa

Del 7 al 12 de juny de 2022 a les 00.00 h

En el marc de la campanya del mateix nom de Setem Catalunya.

La Campanya Electrònica Justa denuncia les vulneracions ambientals i laborals inherents a la indústria electrònica actual, i visibilitza i enforteix les alternatives existents en el marc de la Sobirania Tecnològica.
Fem tasques de sensibilització, formació i mobilització de la ciutadania perquè coneguin els impactes en drets laborals i ambientals vinculats a la producció dels aparells electrònics que utilitzem.
Informem sobre la importància d’un consum responsable d’electrònica i promovem el desenvolupament d’una economia circular, tot impulsant i difonent les iniciatives globals de l’Economia Social i Solidària.
Fem incidència a l’administració pública perquè adoptin criteris de Compra Pública Socialment Responsable a l’hora d’adquirir aparells electrònics, tot vetllant per la millora en les condicions laborals de les persones treballadores.
Fem lobbying polític a nivell local, nacional i europeu per exigir responsabilitat a les empreses transnacionals en el seu respecte als drets humans, així com la millora de les condicions ambientals, socials i laborals a la indústria electrònica.

Biblioteca Elisenda de Montcada

c. Tarragona, 32 - 08110 Montcada i Reixac - Barcelona
Telèfon: 934 925 959
Adreça electrònica: b.montcada.em@diba.cat
Lloc web: biblioteques.montcada.cat
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 09.06.2022 | 10:20