Teatre. La casa de Bernarda Alba

Dissabte, 2 d'octubre de 2021 a les 20.00 h

Grup Teatroia’t
Un viatge per apropar-se al complex món de Lorca: un món apassionant, intens, vibrant, profund i crític social i políticament.

Ha estat un treball honest i molt sincer, fet amb respecte i admiració cap al poeta. Una aventura que no ens ha deixat indiferents i ha fet que, com a grup, fos com una mena d’examen on reflecteixes tot el que has après al llarg de la trajectòria vital i teatral.
Esperem que gaudiu d’un text que el propi autor no va veure mai damunt d’un escenari perquè la intolerància, el feixisme, l’homofòbia i l’odi el van matar. Encara ara les seves restes continuen desaparegudes i la nostra memòria històrica ignora sistemàticament el restabliment de la justícia i la dignitat.
Amb aquest muntatge volem fer també el nostre homenatge a tots i a totes elles…… començant per les dones, les grans oblidades de qualsevol guerra.

Espectacle inclòs dins de la programació del cicle de teatre local Montcada a Escena.

ENTRADES A LA VENDA A PARTIR DEL 14 DE SETEMBRE DE 2021

Autor: Federico García Lorca
Intèrprets: Rosa Puig, Begoña Mínguez, Mari Carmen Martín, Maria Sanchez, Pilar Abián, Núria Vilalta, Sílvia Alquezar, Lluïsa Andreo i Elisa Riera.
Cantant: Mariona Grau
Tècnics de llum i vídeo: Albert Vilalta i Albert Vilagut
Tècnic de so: Quique Nicolàs
Disseny vestuari: Desi Valle.
Confecció vestuari: MariLuz Sánchez
Perruqueria: Lola Casajuana
Il·lustracions i dibuix de portada: Alberto Mínguez.
Escenografia: Teatroia’t.
Direcció: David Velasco.

Agraïments: Isabel Pérez molt especialment, Sheila Rodríguez, Yurien Illas, Laura Illas, Julià Ferri, Josep Antoni Teixidó, Laura Guerrero, Dèria Teatre, Teatre de La Salle, So JC, Jordi Perarnau, Manuel Trullàs i Pilar Martínez

L'aforament i la disposició dels seients compliran les distàncies de seguretat que marqui la normativa vigent. Actualment l'aforament queda reduït a un 70% de la seva capacitat. Per tal de garantir la normativa vigent les entrades per aquest espectacle no són numerades. Per a més informació sobre les mesures a la secció de la portada de la web: Mesures de seguretat COVID-19.

Quin cost té:

7 euros

Espai Cultural Kursaal

c. Masia, 39 - 08110 Montcada i Reixac - Barcelona
Telèfon: 934 451 888
Adreça electrònica: kursaal@montcada.org
Horari:  
De dilluns a divendres, de 8 a 21 h
Agost, tardes tancat
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 14.09.2021 | 11:42