L'Ajuntament de Montcada i Reixac posa en marxa una nova edició del projecte Fem Ocupació per a Joves

Dilluns, 7 de maig de 2018 a les 00:00

Les empreses o entitats que contractin el jovent rebran una subvenció de fins a 707’60 € mensuals.

Aquest programa va adreçat a joves de 18 a 29 anys, en situació d'atur, amb inscripció al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) i al Programa de Garantia Juvenil i amb possessió del graduat d'ESO, Batxillerat o Cicle Formatiu de Grau Mitjà. El projecte ofereix la possibilitat d’un contracte laboral d’un mínim de sis mesos, formació vinculada al lloc de treball, així com orientació i acompanyament durant tot el procés.

El programa Fem Ocupació per a Joves l'ofereix l'Ajuntament de Montcada i Reixac a través de la Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació, amb l'objectiu de cobrir les necessitats reals de les empreses incentivant la contractació de joves d'entre 18 i 29 anys en situació d'atur i prioritàriament amb experiència professional. El programa combina la formació i la contractació amb la finalitat d'incrementar la inserció laboral. A l’edició anterior, 15 joves es van inserir en el món laboral a través d’aquest programa.

Per al desenvolupament del projecte són necessàries empreses que tinguin vacants reals i es puguin cobrir amb la contractació de joves. Les empreses que contractin personal, durant un període mínim 6 mesos, rebran una subvenció del salari mínim interprofessional de l’any 2017 (707’60 euros) durant 6 mesos. Durant aquest temps, la persona contractada rebrà un màxim de 150 hores de formació, que anirà a càrrec del programa.

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Òscar Gil, ha remarcat que "continuem treballant activament per una ocupació de qualitat per als i les joves del municipi, en un context econòmic encara desfavorable". Les persones i empreses interessades a formar part del projecte Fem Ocupació per a Joves han de dirigir-se a Promoció Econòmica i Ocupació (Alt de Sant Pere 73). El telèfon de contacte és 935 648 505 i el correu electrònic, tec_ocupacio6@montcada.org, tec_ocupacio10@montcada.org.

Darrera actualització: 07.05.2018 | 11:34