Dues activitats amb motiu de la campanya de neteja d’espais naturals ‘Let’s clean up Europe’

Dilluns, 6 de maig de 2019 a les 00:00

Montcada Som Rius, l'Ajuntament i l'ADF han convocat una jornada al riu Ripoll el dia 11 i la Jugateca del Parc de la Llacuna, una neteja col·lectiva el dia 12.

L’Ajuntament de Montcada i Reixac se suma la campanya europea ‘Let’s clean up Europe’ amb dues activitats. Dissabte, 11 de maig, hi haurà una neteja d’espais fluvials, convocada pel consistori, Montcada Som Rius i l’ADF La Serralada. Les persones interessades a participar-hi, s’han de trobar a les 10 h a la passera de la Salle, al costat del riu Ripoll. Es recomana portar gorra i calçat còmode. L’endemà, dia 12, l’activitat de la Jugateca del Parc de la Llacuna també forma part de la campanya i es dedicarà a netejar l’entorn natural (11.30 h).

La jornada europea de neteja col·lectiva reuneix iniciatives de neteja de brossa a la natura que es desenvolupen per tot el continent, durant els mateixos dies. Aquest tipus d’accions pretenen sensibilitzar la ciutadania i que vegi de primera mà la quantitat de brossa que es llença en aquests espais.

Darrera actualització: 06.05.2019 | 13:22