Zona taronja

Què és la zona taronja?

Un servei que permet aparcar durant 60 minuts sense pagar en places d’estacionament a la via pública que tenen molta demanda i estan situades, sobretot, als eixos comercials.

On són les zones taronja de Montcada i Reixac?

A Montcada i Reixac funcionen amb zona taronja: trams de l’avinguda Catalunya (Mas Rampinyo), trams del carrer Bateria (Can Sant Joan), trams del carrer Guadiana, Generalitat, Jaume I, Major i avinguda de la Unitat (zona centre).

Plànol zona taronja

Quin és l'horari de la zona taronja?

De dilluns a divendres, de 8 a 14 h i de 16 a 20 h, i dissabte, de 8 a 14 h. No obstant, consulteu sempre el cartell informatiu instal·lat a cada vial amb zona taronja, per si hi ha alguna variació horària. Durant la resta de temps, s’hi podrà aparcar lliurement. Els dies festius i durant el mes d’agost, no està operativa.

Com funciona?

En el moment d’aparcar, s’ha d’indicar l’hora d’arribada en un lloc ben visible del vehicle, es pot escriure a mà en un paper.

No es permet canviar el tiquet un cop passats els 60 minuts i no moure el vehicle.

Com es controla el servei?

L’Ajuntament té contractada una persona per fer les funcions de vigilància del servei, que va degudament identificada. S’encarrega de controlar l’ús correcte de la zona taronja i de denunciar, si és el cas, els vehicles que hagin excedit el temps permès per estacionar-hi o no hagin senyalitzat el moment d’arribada.

Què es considera infracció?

La manca de comprovant horari i sobrepassar els límits horaris indicats. Si es produeixen aquests casos, la multa a pagar puja a 60 euros.

Darrera actualització: 14.09.2023 | 12:58
Darrera actualització: 14.09.2023 | 12:58