Satisfacció municipal per la inversió milionària de Lidl a les seves instal·lacions del polígon La Granja

Dijous, 22 de juliol de 2021 a les 00:00

Una delegació municipal va visitar recentment les obres d'ampliació d'oficines a l’actual seu central de Montcada i Reixac.L'empresa invertirà 19 milions d'euros.

  • La multinacional invertirà 19 milions d’euros amb la construcció de noves oficines a  l’actual seu central de Montcada i Reixac, que passaran a tenir 27.000 m2. Amb l’ampliació de les instal·lacions, l’empresa podrà acollir més de 1.000 treballadors a la seva plantilla. 
  • Una delegació municipal va visitar les obres que es preveu finalitzin el proper estiu de 2022.

Una delegació municipal formada per l’alcaldessa, Laura Campos, el president de l’Àrea Territorial, Jordi Sánchez, acompanyats de tècnics municipals, ha visitat recentment les obres d’ampliació de les oficines centrals que Lidl té al polígon La Granja, a Montcada i Reixac. Per part de l’empresa van assistir el director general d’Expansió i Immobles, Imanol Zabala, i el gerent d’Expansió i Immobles, Jordi Massó.

Durant la visita, els representants de l’empresa van anunciar que la multinacional invertirà 19 milions d’euros en aquestes instal·lacions, on construirà 12.000 m2 d’instal·lacions. La previsió de l’empresa és que les obres estiguin enllestides l’estiu de 2022 i que el nou centre de treball tingui capacitat per acollir a més de 1.000 treballadors.

Imatge virtual del nou edifici de Lidl

Després de la visita d’bores, l’alcaldessa, Laura Campos, va afirmar que “és molt important per a Montcada i Reixac que una empresa com Lidl faci l’aposta de continuar al nostre municipi i d’invertir a les seves instal·lacions, que repercutirà, de forma directe, amb la creació de llocs de treball a la seva empresa i, de forma indirecta, amb altres empreses i serveis de la zona”. Per la seva banda, el president de l’Àrea Territorial, Jordi Sánchez, també va valorar positivament l’anunci i va explicar que “Lidl és una multinacional que aposta per modernitzar-se i créixer i ho fa respectant la normativa urbanística, amb seguretat jurídica i cura del medi ambient” i va afegir que “l'empresa no només no marxa, com alguns auguraven, sinó que es queda i amplia les instal·lacions sense posar en risc el seu futur i el del municipi amb operacions de dubtosa legalitat”.

Segons els representants de l’empresa de supermercats, Lidl reforçarà d’aquesta manera la seva estructura per realitzar el seu ambiciós pla d’expansió al país per la període 2021-2024 i preveu invertir 1.500 milions d’euros per posar en marxa 120 botigues i 4 plataformes logístiques. També van explicar que, des de la seva arribada a Montcada i Reixac en 2003, la companyia ha invertit 150 milions amb la construcció de les oficines centrals -des d’on gestiona tota l’activitat a Espanya-, del centre logístic -que dona servei a la seva xarxa comercial a Catalunya-, i d’una botiga, inaugurada el passat mes de novembre de 2020, i amb la urbanització de l’entorn del polígon La Granja.

Darrera actualització: 22.09.2021 | 12:52