L’Ajuntament estudia la suspensió de llicències de noves activitats logístiques al municipi

Dilluns, 13 de desembre de 2021 a les 18:00

L’Ajuntament de Montcada i Reixac està estudiant la suspensió de la concessió de noves llicències a empreses de logística a Montcada i Reixac durant un període d’un any.

Davant la marxa de diferents empreses del municipi en els darrers dos anys a causa de la deslocalització i que ha provocat una considerable pèrdua de teixit industrial, el consistori està plantejant suspendre la concessió de llicències vinculades a l’àmbit logístic a diferents punts del municipi amb l’objectiu de definir i estudiar bé l’arribada de noves activitats empresarials.

L’alcaldessa, Laura Campos, ha afirmat que “davant la situació de tancament de diferents empreses de l’àmbit industrial en els darrers mesos a Montcada i Reixac volem fer una aturada en el tema de les llicències per tal de definir quin tipus d’empreses volem als nostres polígons”. Campos ha afegit que “els polígons del municipi s’han convertit en zones atractives per a les empreses del sector logístic però, tot i així, el consistori vol mantenir i recuperar la pèrdua del teixit del sector industrial i això requereix una reflexió acurada”.

Campos ha recordat la situació provocada recentment pel tancament de Prysmian, TE Connectivity i la situació d’incertesa dels treballadors de Nissan i l’important paper de suport realitzat pel consistori municipal a aquestes empreses dins de la Taula de reindustrialització del Vallès Occidental. “Cal estudiar molt bé el tipus d’empreses que s’instal·len al nostre municipi i també cal activar polítiques per evitar o intentar minimitzar l’impacte que genera un expedient de regulació”, ha afirmat l’alcaldessa.

Darrera actualització: 16.12.2021 | 08:58