La Fira de l’automòbil i la Mostra gastronòmica s’organitzaran conjuntament

Dilluns, 27 de setembre de 2021 a les 14:00

Aquest matí s’ha presentat oficialment la Fira de l’automòbil i la trobada de vehicles clàssics i la Mostra gastronòmica de Montcada i Reixac que s’organitzaran el cap de setmana del 23 i 24 d’octubre. Després de dos anys d’aturada de les dues mostres a causa de la pandèmia es tornen a recuperar i, primer cop, es faran conjuntament a l’entorn del pavelló Miquel Poblet.

  • La Fira de l’automòbil i la trobada de vehicles clàssics de Montcada i Reixac arriba a la vuitena edició.
  • L’entorn del pavelló Miquel Poblet, el camí de la Font Freda i les anitgues pistes d’atletisme acolliran les dues fires que organitzen les regidories de Comerç i Turisme i Promoció Econòmica, amb la col·laboració dels Amics dels Clàssics i de restauradors locals.

El pavelló municipal Miquel Poblet ha acollit aquest matí la presentació oficial de la Fira de l’automòbil i la trobada de vehicles clàssics i la Mostra gastronòmica. L’acte ha comptat amb la participació de l’alcaldessa, Laura Campos, el president de l’Àrea Econòmica i regidor de Comerç, Gerard Garrido, i el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Jaume Teixidó. Les dues fires s’organitzaran el cap de setmana del 23 i 24 d’octubre a l’entorn de l’equipament municipal. La mostra gastronòmica es farà el dos dies i la del motor només diumenge.

L’alcaldessa ha destacat la importància de recuperar l’organització de fires garantint les mesures de seguretat que les autoritats sanitàries que estableixin. Campos ha afirmat que “el consistori ha decidit fer coincidir aquestes les dues fires que, tot i que ja tenen identitat pròpia i per separat, permetrà fer coincidir públic i potenciar les dues fires encara més”.

El regidor de Comerç i Turisme, Gerard Garrido, ha comentat que  “tot i que la Mostra dedicada a la restauració l’organitzava tradicionalment l’Associació Gastronòmica, en aquesta ocasió la iniciativa l’ha pres l’Ajuntament perquè fins al setembre no hem sabut si la podríem fer o no a causa de la pandèmia i, per això, hem decidit assumir la responsabilitat de muntar l’activitat i posarem totes les facilitats als restauradors perquè hi siguin”.

Per la seva banda, el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Jaume Teixidó, ha afirmat que “aquest tipus d’iniciatives no només són interessants des d’un punt de vista econòmic, també poden servir per promocionar Montcada i Reixac des d’un punt de vista turístic. A l’acte també ha participat el president dels Amics dels Clàssics de Montcada i Reixac, Francisco Martínez, que ha explicat que “tots tenim moltes ganes de tornar a fer la fira, tant els que exposem els nostres vehicles com els establiments del sector i el public en general”.  Martínez ha recordat l’èxit de l’edició de fa dos anys, on van participar 300 vehicles, 40 estands i més de 3.000 persones van assistir a una fira que acull empreses vinculades al motor com els concessionaris, la venda d’accesoris, a més de punts de venda de recanvis, col•leccionisme, joguines i marxandatge vinculat al món del motor.

Darrera actualització: 27.09.2021 | 14:52