Notícies
MERCATS SETMANALS

Parada de roba del mercat setmanal de Montcada centre

CAN SANT JOAN: Dimarts (inclòs festius).
Zona: carrer Reixagó

MONTCADA CENTRE: Dimecres (inclòs festius).
Zona: Des del del 24 de juny de 2021al camí de de Font Freda. Més informació
Aparcament alternatiu gratuït tots els dimecres de 7 a 16 h; a les antigues pistes d'atletisme. Entrada pel carrer Alacant i sortida pel carrer Girona

FESTIUS D'OBERTURA AUTORITZADA
2021
 • 3 de gener
 • 24 de maig
 • 4 de juliol
 • 1 i 28 de novembre
 • 6, 8 i 19 de desembre

Dies opcionals: 24 de setembre i 12 de desembre

PLA DE XOC PER A LA REACTIVACIÓ DEL COMERÇ LOCAL

El Pla de xoc i reactivació econòmica del teixit comercial de Montcada i Reixac és un document elaborat pel consistori amb el suport de tots els agents de comerç del municipi i que ha de servir de guia per la dinamització i promoció del comerç. Es un document viu, que evoluciona i es nodreix de les diferents propostes dels agents i que s’adapta a les necessitats dels comerciants. 

Anar al Pla (PDF 729 Kb)

BARS I RESTAURANTS: AMPLIACIÓ DE TERRASSES I VORERES

Mesures municipals en relació a l’obertura de terrasses de bars i restaurants previstes en el pla d’aixecament de les limitacions establertes en l’estat d’alarma, en funció de les fases de transició a una nova normalitat. 

► Consulteu com és el procediment de sol·licitud. (PDF 346 Kb)

Ordenança de mesures per fomentar i garantitzar la convivència a l'espai públic i reguladora de l'ús de la vía pública. (pàgina, 13; capítol 22)

DOCUMENTACIÓ
 • Pla de suport als establiments que vulguin modernitzar el local i també, al projecte que promou l’obertura de nous negoci 26.07.2021

  Les sol·licituds de les subvencions per reformar els locals o bé modernitzar-lo, s’han de presentar fins al 15 d’octubre i les de noves obertures, fins al 26 de novembre.

 • Pla de dinamització comercial a Montcada i Reixac 12.07.2021

  El Pla de dinamització de l’activitat comercial urbana de Montcada i Reixac esdevé un instrument que ajuda a definir les mesures estratègiques, així com els programes i les accions específiques a implementar al llarg dels propers anys. El teixit comercial de les nostres ciutats esdevé un dels factors que més contribueixen a la diferenciació i a la competitivitat entre diferents espais urbans.

 • Cens de l’activitat comercial urbana de Montcada i Reixac 03.03.2021

  Des de la Gerència de Serveis de Comerç es dona suport a la realització d'estudis que tinguin per objectiu l'anàlisi del teixit comercial urbà i que recullin especialment aspectes definidors de la política comercial del municipi, així com les propostes de millora necessàries per afavorir les sinergies entre els diferents elements que la integren. En el marc del Catàleg de Serveis “Xarxa de Governs Locals 2020” l’Ajuntament de Montcada i Reixac va sol·licitar suport per realitzar l'anàlisi del teixit comercial urbà i dels locals desocupats al municipi.  El present document deriva de la demanda esmentada.

CATALÀ

Per atendre amb normalitat els clients i per arribar a un mercat de 10 milions de persones, utilitza el català a la teva empresa.

8 raons perquè el teu comerç parli català

STOP PLÀSTIC