Es posa en marxa una nova edició del programa d’eficiència energètica en l’empresa

Dimecres, 11 de maig de 2022 a les 00:00

El projecte pretén millorar les accions en matèria d’estalvi energètic i promoure les energies renovables entre el món empresarial.

L’Ajuntament de Montcada i Reixac, per mitjà de la Regidoria de Desenvolupament Econòmic Local, ha posat en marxa la tercera edició del programa d’eficiència energètica en l’empresa, adreçat a empreses i persones autònomes i emprenedores de Montcada i Reixac. La iniciativa, que estarà vigent de maig a setembre, pretén fomentar l’estalvi i l’eficiència energètica, donar eines al món empresarial sobre polítiques energètiques que afavoreixen l’estalvi, així com potenciar l’ús de les energies renovables.

Amb aquest programa intentem ajudar les empreses i persones emprenedores a afavorir la seva competitivitat i adequar-se a les necessitats energètiques actuals, que busquen un model més eficient i menys contaminant’, ha explicat el regidor de Desenvolupament Econòmic Local, Jaume Teixidó. Les empreses interessades a participar-hi tenen temps per fer la inscripció fins al 30 de juliol, contactant amb el departament organitzador (935 648 505; promocioeconomica@montcada.org).

El servei es divideix en diferents fases. En primer terme hi ha l’avaluació in situ de les instal·lacions de les empreses que hi participen, de la gestió energètica dels equipaments per part de consultories especialitzades, i de l’anàlisi de la comptabilitat energètica. Posteriorment es lliura a l’empresa l’informe amb els resultats de l’estudi i les propostes d’estalvi i d’eficiència energètica. Actualment la factura energètica és una de les càrregues més feixugues per a les empreses. En total, 18 empreses de Montcada i Reixac han participat en les edicions precedents del programa Eficiència Energètica en l'Empresa, cada vegada més sol·licitat. Per a la present edició hi ha espai per a 8 noves empreses.

Darrera actualització: 11.05.2022 | 11:23