El programa Singulars busca empreses perquè el jovent participant hi faci pràctiques

Dijous, 7 de juliol de 2022 a les 00:00

Les empreses han de ser dels àmbits confecció i publicació de pàgines web, comunitats virtuals i màrqueting, programació i manteniment de robots i transformació digital i economia circular.

El departament de Desenvolupament Econòmic Local fa una crida al teixit empresarial de Montcada i Reixac perquè aculli en pràctiques joves entre 16 i 29 anys, que participen al programa Singulars, promogut pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Consell Comarcal del Vallès Occidental, amb el cofinançament del Fons Social Europeu, i gestionat pel departament municipal.

Els àmbits actualment disponibles a què s’han de dedicar aquestes empreses són programació i manteniment de robots i transformació digital i economia circular. Les empreses interessades a acollir joves en pràctiques ha de contactar amb tec_ocupacio9@montcada.org o al telèfon de la Regidoria de Desenvolupament Econòmic Local: 935 648 505 – ext. 2127. ‘Continuem apostant per la capacitació professional del nostre jovent i en aquest cas ens cal la col·laboració de les empreses; calen perfils professionals específics per dotar les empreses de la qualitat necessària’, ha indicat el regidor de Desenvolupament Econòmic Local, Jaume Teixidó.

Singulars és un programa de millora de l'ocupació juvenil, que inclou formació teòrica i pràctica i actuacions d'orientació i inserció laboral. El projecte presenta un programa d'11 mesos d'acompanyament on s’ofereixen de mitjana 200 hores teòriques i 80 hores pràctiques en sectors com la robòtica, l'alimentació, l'economia circular, la indústria 4.0, la logística o el tèxtil. En total hi ha 75 participants, provinents dels municipis de Terrassa, Barberà, Badia, Ripollet i Montcada i Reixac (15).

Darrera actualització: 07.07.2022 | 09:44