Les jornades pel soterrament tindran lloc els propers 18 i 19 de març

Dimecres, 26 de febrer de 2020 a les 10:00

Durant la trobada mensual, el consistori ha presentat el contingut de les jornades on es farà el tradicional homenatge a les víctimes del tren al municipi.

La Taula del Soterrament, integrada pels representants i tècnics municipals i els representants de la Plataforma Tracte Just Soterrament Total, s’ha reunit novament aquest matí. Durant la trobada, l’alcaldessa, Laura Campos, ha avançat el contingut de les setenes jornades pel soterrament, que enguany es realitzaran els propers dimecres 18 i dijous 19 de març. L’Auditori municipal acollirà el primer dia, a les 18h, una xerrada informativa sobre el contingut del projecte del soterrament de la R2 a càrrec de tècnics de l’Administrador d’Infraestructures Ferroviàries (Adif) i del consistori. L’acte també comptarà amb la participació dels alumnes de l’escola El Turó, que presentaran un projecte per a la urbanització posterior dels terrenys lliures que quedaran a la superfície.

L’endemà, 19 de març, tindrà lloc l’homenatge a les 174 víctimes del tren al municipi. L’acte, que es farà a les 18.30h a la Cruïlla del soterrament, comptarà amb la participació de l’equip dels regidors del consistori i els representants de la plataforma ciutadana. Al reconeixement també s’ha convidat a representants de l’Estat, la Generalitat i l’Ajuntament de Barcelona. Durant l’acte tindrà lloc una actuació musical i l’ofrena floral a càrrec d’entitats montcadenques i de la ciutadania.

A la reunió d’avui de la Taula del soterrament, els representants de la Plataforma Tracte Just Soterrament Total han anunciat l’organització d’una assemblea oberta a la ciutadania, que es farà el proper dimarts, 3 de març (19h) a la Casa de la Vila, per tal de definir el futur de col·lectiu ciutadà.

Darrera actualització: 26.02.2020 | 12:09