Concentració per condemnar l’atac militar de Rússia a Ucraïna

Dilluns, 28 de febrer de 2022 a les 13:30

Convocada per l’Ajuntament i l’entitat Montcada Solidària, es farà aquest dimarts, 1 de març, davant de la Casa de la Vila a partir de les 19h.

Seguint la crida que ha llançat la Federació de Municipis de Catalunya i altres entitats municipalistes, l’Ajuntament de Montcada i Reixac i l’entitat Montcada Solidària convoquen a la ciutadania a la concentració que es farà demà dimarts, 1 de març, a les 19h davant de la Casa de la Vila (Major, 32) com a mostra de rebuig a la intervenció militar de Rússia sobre el territori de Ucraïna. A la concentració per donar suport a la societat civil ucraïnesa i en defensa de la pau, es llegirà una declaració institucional del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i la Xarxa d’Alcaldes i Alcaldesses per la Pau de Catalunya a la que l’Ajuntament s’ha adherit.

La Federació de Municipis de Catalunya va emetre 25 de febrer una declaració institucional en la que exigeix retrobar el diàleg per a la construcció de la pau i “el cessament immediat de les hostilitat abans que es multipliqui el nombre de víctimes, així com el retorn de les tropes al territori internacionalment reconegut de la Federació Russa”.

Darrera actualització: 17.03.2022 | 10:51