La Mancomunitat estudia com reactivar l’Hospital Ernest Lluch

Dilluns, 23 de setembre de 2019 a les 00:00

El passat dijous 19 de setembre, els Ajuntaments de Montcada i Reixac, Cerdanyola i Ripollet van celebrar la primera reunió de la Mancomunitat després de les eleccions municipals del passat mes de maig.

L’alcaldessa, Laura Campos, juntament amb els alcaldes José Maria Osuna (Ripollet) i Carlos Cordón (Cerdanyola del Vallès) es van trobar al consistori cerdanyolenc per tractar els assumptes que afecten al conjunt intermunicipal, on la reactivació de l’Hospital Ernest Lluch va ser una de les qüestions més destacades.

Els tres alcaldes van acordar demanar una reunió amb la consellera de Salut, Alba Vergés, amb l'objectiu d'analitzar l'estat del projecte i la seva viabilitat per atendre les necessitats d'una població, la dels tres municipis, que supera els 130.000 habitants. La voluntat mancomunal és fer de l’hospital Ernest Lluch el centre de referència per a tots tres municipis i descongestionar així els hospitals de Parc Taulí (Sabadell) i Vall d’Hebron (Barcelona), on fins ara es desplaça la majoria d’habitants.

La pacificació de la N-150 i el seu encaix dins els tres municipis va ser un altre dels punts que es van atendre durant la trobada. Es va decidir que es treballarà conjuntament amb altres administracions d’àmbit supramunicipal amb l’objectiu d’atendre les demandes de la ciutadania. Així mateix, també es va acordar estudiar la realització d’un Programa d’Actuació de la mancomunitat que reculli les actuacions previstes per l’ens supramunicipal.

Darrera actualització: 24.09.2019 | 19:21