En marxa les inscripcions per al casal inclusiu ‘Nadals per a tu’

Dimarts, 3 de desembre de 2019 a les 00:00

L'activitat s'adreça a persones amb discapacitat a partir de 16 anys i tindrà lloc del 23 de desembre al 3 de gener, a la Casa de la Vila.

L’Ajuntament i l’associació Oratge ofereixen l’activitat ‘Nadals per a tu’ del 23 de desembre al 3 de gener (dies laborables). Aquest servei és un espai d’oci per a persones a partir de 16 anys amb discapacitat, amb l’objectiu de realitzar activitats lúdiques aprofitant l’oferta de Montcada i Reixac i treballant, alhora, l’autogestió del seu propi temps, l’autonomia i la inclusió. ‘Nadals per a tu’ és una oferta en dates nadalenques del projecte ‘Dissabtes per a tu’, que es fa de forma regular al municipi.

El casal de Nadal es farà de 10.30 a 14 h i el punt de trobada serà la Casa de la Vila (Major, 32). La inscripció n’és gratuïta, però la persona usuària haurà de pagar aquelles activitats que tinguin un cost associat i el transport –al voltant de 10 euros a la setmana. Les persones que ja participen a ‘Dissabtes per a tu’, si volen assistir al casal nadalenc només cal que ho comuniquin a l’equip educatiu o  bé, al telèfon 727 760 220. En el cas de les persones que hi vulguin participar per primer cop, hauran d’omplir la fitxa d’inscripció abans del 13 de desembre per correu electrònic, demanant-la a l’entitat Oratge mitjançant l’adreça coordinacio@oratgeassociacio.com.

Darrera actualització: 29.11.2019 | 12:21