BASES FIRA

Règim regulador per a la participació a la Fira del Llibre i de Sant Jordi de Montcada i Reixac. Any 2023.

 1. ORGANITZACIÓ
  1. La Fira del Llibre i de Sant Jordi de Montcada i Reixac l’organitza la Regidoria de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament de Montcada i Reixac per celebrar el Dia Mundial del Llibre i la Festivitat de Sant Jordi, Patró de Catalunya.
  2. La Fira del Llibre i de Sant Jordi es celebrarà el 23 d’abril de 2023, al carrer Major de Montcada i Reixac. L’horari d’obertura de la Fira serà de 10.30 a 20 hores.
  3. La Regidoria de Cultura i Patrimoni facilita la infraestructura i s’encarrega de l’ambientació de l’espai de la Fira.
  4. La Regidoria de Cultura i Patrimoni comunicarà als participants els aspectes organitzatius de la Fira.
 2. PARTICIPANTS
  1. Poden presentar sol·licitud per participar amb una parada: llibreries, floristeries, fleques, entitats, associacions, agrupacions, fundacions, escoles, instituts, sindicats i partits polítics del municipi.
  2. Poden sol·licitar una parada escriptors i il·lustradors amb obra publicada. La Regidoria pot oferir una parada compartida de venda i signatura de llibres o bé parades individuals, segons la preferència dels sol·licitants.
  3. Diferents departaments i organismes de l’Ajuntament de Montcada i Reixac també poden estar presents a la Fira, prèvia sol·licitud.
 3. ARTICLES EXPOSITIUS
  1. Els articles de venda han de ser els propis d’una Fira del Llibre i de Sant Jordi.
  2. No està permesa la venda de cap article fora de la parada.
 4.  INSCRIPCIÓ
  1. La inscripció es farà per mitjà de l’imprès “Sol·licitud per participar a la Fira del Llibre i de Sant Jordi de Montcada i Reixac” A partir de l’1 de març l’imprès de sol·licitud es pot trobar a la Casa de la Vila o bé descarregar-lo a www.montcada.cat, sota el banner FIRA DE LLIBRE MONTCADA I REIXAC.
  2. La sol·licitud per participar a la Fira del Llibre i de Sant Jordi de Montcada i Reixac s’ha de fer arribar a la Regidoria de Cultura i Patrimoni en mà, o per correu electrònic a l’adreça cultura@montcada.org, especificant en l’assumpte FIRA DEL LLIBRE MONTCADA 2023.
  3. El termini per presentar les sol·licituds és de l’1 al 17 de març de 2023, ambdós inclosos.
 5. DISPOSICIONS FINALS
  1. La realització de la Fira del Llibre i de Sant Jordi de Montcada i Reixac 2023 està condicionada a les mesures de prevenció sanitàries que marqui la normativa vigent, en aquest període.
  2.  La inscripció per a la participació a la Fira comporta l’acceptació d’aquestes bases.

Montcada i Reixac, desembre de 2022

NOTÍCIES
Les inscripcions a la Fira de Sant Jordi 2023 s'han de fer de l’1 al 17 de març

Les inscripcions a la Fira de Sant Jordi 2023 s'han de fer de l’1 al 17 de març

La Fira es farà el 23 d’abril al carrer Major i la plaça de l’Església i hi poden participar entitats i comerços.

Obert el termini de presentació del 9è Concurs de Microrelats ‘Dones veu a les dones?’

Obert el termini de presentació del 9è Concurs de Microrelats ‘Dones veu a les dones?’

Fins al 24 de febrer hi ha temps per enviar obres a aquest certamen, que pretén lluitar per la igualtat de les dones per mitjà de la literatura.

Lliurats els premis de la 31a edició del concurs de punts de llibre ‘Guanya’t un punt’

Lliurats els premis de la 31a edició del concurs de punts de llibre ‘Guanya’t un punt’

L’Auditori Municipal ha acollit aquest divendres l’entrega de guardons d’aquest certamen que enguany ha comptat amb la participació de 1.440 alumnes, des de P3 fins a 4t d’ESO.

Més notícies del municipi