La Xarxa d’Equipaments ofereix cinc espais de salut entre abril i maig

Dimecres, 13 d'abril de 2022 a les 00:00

Les propostes es faran al Centre Cívic Can Cuiàs i al Casal de gent gran Casa de la Mina, són gratuïtes, les places són limitades i cal inscripció prèvia. 

La Xarxa d’Equipaments ofereix durant els mesos d’abril i maig cinc nous espais de promoció de la salut, quatre dels quals s’impartiran al Centre Cívic Can Cuiàs i un altre, al Casal de la gent gran Casa de la Mina. Les activitats són gratuïtes però les places són limitades i per aquest motiu, cal inscripció prèvia, contactant amb l’equipament que fa la proposta. El calendari d’espais de salut és el següent:

  • Alimentació bioecològica. 26 d’abril, a les 11 h. Centre Cívic Can Cuiàs. A càrrec de Creu Roja Cerdanyola, Ripollet i Montcada i Reixac.
  • Com millorar l’insomni i l’angoixa amb l’alimentació. 28 d’abril, a les 17 h. Casal de la gent gran Casa de la Mina. Amb el nutricionista montcadenc Miguel Albaiceta.
  • Aprenem a utilitzar l’app ‘La meva salut’. 11 de maig, a les 11.30 h, al Centre Cívic Can Cuiàs. A càrrec de personal de l’EAP Montcada i Reixac.
  • Hàbits saludables i gestió emocional. 24 de maig, a les 11 h. Centre Cívic Can Cuiàs. Amb Jessica Bofarull, referent de benestar emocional i comunitari de l’eAP Montcada i Reixac.
  • Parlem dels trastorns de la conducta alimentària. 27 de maig, a les 18 h. Centre Cívic Can Cuiàs. A càrrec d’Esther del Valle Rey, psicòloga del Centre Context.

Inscripcions:
Centre Cívic Can Cuiàs: centreciviccancuias@montcada.org/ 935 758 705
Casal de la gent gran Casa de la Mina. caalamina@montcada.org/ 935 644 418

Darrera actualització: 14.04.2022 | 07:16