1 tècnic/a de gestió de plans d’ocupació

Dimarts, 13 de setembre de 2022 a les 12:35

ESTAT: TANCADA

Podran participar les persones que compleixin els següents requisits:

  • Persones inscrites com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO) o inscrites com a persones que volen millorar la seva situació d’ocupació en el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), en el moment de presentació de la sol·licitud d’inscripció al programa d’ocupació. Aquesta situació s'ha de mantindre fins el dia de la incorporació en el lloc de treball.
  • La persona en el moment d'inscripció a l'oferta en el registre general de l'Ajuntament haurà d’adjuntar un Certificat conforme estigui donada d'alta en el SOC (imprescindible). - Preferiblement persones empadronades en Montcada i Reixac (no imprescindible)
  • No haver participat dintre de l'últim any en un pla d'ocupació de l'Ajuntament de Montcada i Reixac, excepte aquelles persones que s'hagin incorporat als plans d'ocupació en situacions de substitució inferiors a tres mesos o personal que hagi desenvolupat activitats tècniques relacionades amb la gestió del projecte. - Les persones han de disposar de titulació universitària oficial de grau ja sigui en en Relacions Laborals, Educació Social, Treball Social, Mestre, Psicologia, Pedagogia, Psicopedagogia, Economia, Dret, Sociologia, Ciències del Treball.
  • Cal tenir coneixements de paquet Office, en especial word i Excel.
  • Nivell mínim C1 de llengua catalana o titulació equivalent.
  • Es valorarà experiència en el lloc de treball de gestió tècnica de plans d'ocupació.

Què s'ha de fer si compleixes els requisits?

Les persones interessades en participar en el procés de selecció, s’hauran d’inscriure a través del SOC, mitjançant el portal de FEINA ACTIVA.
Les persones interessades, una vegada s’hagin inscrit a través del SOC, hauran de presentar la sol·licitud amb la documentació requerida telemàticament des del dia 15/09/2022 fins el 20/09/2022, ambdós inclosos, a la Seu Electrònica.

Per a qualsevol incidència es pot trucar al 935648505

Logo Àrea Metropolitana de Barcelona

Darrera actualització: 09.03.2023 | 07:23