El Club de la feina assessora la ciutadania que busca ocupació

Dimarts, 11 d'octubre de 2022 a les 00:00

Es tracta d’un espai amb recursos tècnics i humans per donar suport i assessorament a les persones en recerca activa de feina, que s’instal·la els dimecres i dijous al matí a la Biblioteca Elisenda.

El Club de la feina, del departament municipal de Desenvolupament Econòmic Local ofereix els seus serveis a la ciutadania. Aquest espai s’ubica tots els dimecres i dijous de 9.40 a 13.20 h a la Biblioteca Elisenda (Tarragona, 32). Es tracta d’un espai amb recursos humans i tècnics per donar suport i assessorament a les persones usuàries del Servei Local d’Ocupació en la recerca activa de feina. Per anar al club de la feina cal tenir l’alta al Servei Local d’Ocupació (Desenvolupament Econòmic Local; Alt de Sant Pere, 73) i demanar cita prèvia a promocioeconomica@montcada.org o bé al 935 648 505.

El Club de la feina és un servei amb recursos necessaris per buscar ocupació: ordinadors amb connexió a Internet, impressora i telèfon. A més, personal d’orientació laboral proporciona acompanyament i suport en el procés de recerca de feina a les persones usuàries d’aquest servei. El Club compta amb plafons amb anuncis d’ofertes de treball, un recull d’ofertes publicades en premsa, anuaris d’empreses, mapes i plànols de municipis i zones industrials, entre d’altres.

Darrera actualització: 05.10.2023 | 07:40