L'Ajuntament lliura dos vehicles nous a l'ADF

Dissabte, 22 de juny de 2019 a les 00:00

Els vehicles nous corresponen al projecte més votat dels pressupostos participatius 2018-2019

L'Ajuntament ha lliurat aquesta tarda dos vehicles nous a l'Agrupació de Defensa Forestal (ADF) 301 La Serralada. Els nous Mitsubishi L200 s'incorporen a l'actual parc mòbil de l'entitat, que passa a tenir 5 vehicles i que han estrenat un sistema de geolocalització. Els nous pick up incorporen un dipòsit de 500 litres per a extincions ràpides. L'alcaldessa, Laura Campos, i el regidor de Medi Ambient i Medi Natural, Oriol Serratussell, han lliurat aquesta tarda les claus als voluntaris a la seu de l'entitat, a l'antiga nau de la Brigada Municipal, a la Muntanyeta de la Font Pudenta. Campos ha afirmat que "esperem que aquests nous cotxes facilitin la important tasca que realitzen els voluntaris de forma altruïsta per a la defensa del medi ambient". Campos també ha destacat la constant col·laboració de l'entitat amb el consistori amb diferents accions que es realitzen al municipi.

Els nous vehicles que han rebut l'ADF corresponen a la proposta més votada dels pressupostos participatius 2018-2019, que es van atorgar el passat desembre. Els altres projectes més votats que es realitzaran amb els diners dels pressupostos participatius van ser la creació i dinamització d'elements festius per a Montcada i Reixac, la instal·lació de punts d'alimentació per a gats a cada barri, la reparació i adequació del parc infantil de l'avinguda Terra Nostra (davant l'escola Mitja Costa), la creació d'un parc infantil-esportiu al parc de la Llacuna, l'adquisició d'un equip ecògraf que es cedirà a l'ICS per a un dels ambulatoris del municipi i el condicionament de l'espai per a emprenedors i autònoms que hi ha al Centre Comercial El Punt

Un total de 605 persones van participar en l'elecció de les set propostes– de les 33 que s'hi havien presentat– que van passar a formar part del pressupost municipal d'inversions del 2019. En aquesta segona edició del procés, les entitats i els particulars podien presentar projectes a desenvolupar fins a un màxim de 50.000 euros, sent el pressupost participatiu total de 250.000 euros.

Darrera actualització: 22.06.2019 | 21:14