ÚLTIMES NOTÍCIES

Montcada i Reixac reivindica una N-150 inclusiva i cohesionadora durant la jornada Viu l’Avinguda del Vallès

21.11.2021

El municipi, conjuntament amb Ripollet, Cerdanyola i Barberà, ha organitzat activitats aquest diumenge per donar a conèixer el projecte de l’AMB que pretén que la carretera esdevingui un eix cívic.

L'Ajuntament elabora vídeos per promoure la reducció de les deixalles amb motiu de la Setmana Europea de Prevenció de Residus

19.11.2021

Fins al 28 de novembre hi ha temps per participar al concurs de fotografies a Instagram i aquest mateix dia hi haurà un escape room al parc de la Llacuna.

Les biblioteques de Montcada i Reixac, amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

18.11.2021

La Biblioteca Elisenda acull una exposició amb una descripció de cadascun dels 17 objectius establerts per Nacions Unides.

La jornada Viu l’Avinguda del Vallès pretén mostrar a la ciutadania com l’N-150 pot esdevenir un eix cívic

16.11.2021

Montcada i Reixac, Barberà, Cerdanyola i Ripollet organitzen diumenge, 21 de novembre, al matí una festa al voltant d’aquest vial, amb activitats simultànies a les quatre poblacions.

La temporada del Rec Comtal es mou clou el 5 de novembre amb una trobada veïnal i participativa

03.11.2021

L’objectiu de l’acció és recollir l’opinió veïnal de les propostes dutes a terme fins ara i les de futur.

El consistori demana a la Generalitat la cessió als voluntaris d’ADF i de Protecció Civil dels vehicles que no es facin servir

29.10.2021

Amb aquesta sol·licitud realitzada durant el Ple del mes d’octubre, el consistori dona suport a la petició de la Federació d’Agrupacions de Defensa Forestal del Vallès Occidental per garantir un parc mòbil adequat.

Més notícies del municipi
REGIDORS
PLANS MUNICIPALS
  • Pla Estratègic de la Bicicleta 19.07.2017

    El Pla Estratègic de la Bicicleta és un document que recull una diagnosi de la mobilitat en bicicleta al municipi, incloent infraestructures, com és el cas de la xarxa ciclable, l'ús de la bicicleta i les seves potencialitats, així com una proposta d'itineraris, entre altres continguts.