ÚLTIMES Notícies

Renovació del Consell d’Infants al Ple Municipal Infantil

19.11.2021

Els nous consellers i conselleres s’han plantejat com a repte escriure un conte que tractarà sobre les violències, un projecte que no van poder realitzar els anteriors membres del Consell d’Infants a causa de la pandèmia.

El 25N a Montcada i Reixac recupera les accions de carrer i reivindica el paper dels homes en la lluita contra la violència masclista

17.11.2021

El programa del Dia Internacional de Lluita per l’Eradicació de les Violències Masclistes anirà del 20 de novembre al 9 de desembre.

Xerrada sobre els riscos de l’abús dels jocs en línia i les apostes

08.11.2021

L’acte forma part de la campanya Juga amb cap i es farà en format digital aquest dimecres, 10 de novembre (19 h). Hi haurà traducció en llengua de signes catalana.

Més notícies del municipi
PLA JOVE
 • Logo - Pla local de Joventut Pla local Jove 2019-2022 02.03.2018

  El present document pauta, estructura i descriu les polítiques de joventut a executar a Montcada i Reixac durant el període 2019-22 i és, en ell mateix, l’eina que ha de permetre afrontar amb rigor, organització i legitimitat el repte d’atendre les demandes juvenils i els seus escenaris de vida. Entès així, el PLJ no només constitueix un estudi de la realitat juvenil i un compendi d’actuacions de car al futur, sinó també un compromís sincer amb el benestar i la qualitat de vida del col·lectiu juvenil de Montcada i Reixac.

VÍDEOS PLA LOCAL JOVE

CÀPSULES D'ESTUDIS

REGIDOR
 • Foto del regidor Gerard Garrido Gutiérrez Gerard Garrido Gutiérrez

  ERC-AM
  President de l'Àrea Econòmica
  Regidor delegat d’Hisenda i Intervenció
  Regidor delegat d'Infància i Joventut
  President de la Comissió Informativa de l'Àrea Econòmica
  Regidor delegat d'Esports i de Comerç i Turisme

  935 726 474
DESTACAT
 • Campanya No m'assenyalis. Joves: Mentalitzats, Informats, Responsables No m'assenyalis 18.12.2020

  COVID-19 | L'Ajuntament de Montcada i Reixac ha impulsat una campanya sota el títol “No m’assenyalis”, que pretén desmuntar la falsa imatge d’un jovent inconscient i que només pensa en sortir de festa. La iniciativa vol enfatitzar que els joves estan mentalitzats, informats i que també són responsables. En aquest sentit, la campanya ha apostat pel hashtag #jovesmiresponsables. Tots els testimonis de joves i experts a www.montcada.cat/nomassenyalis
   

   

FACEBOOK