Commemoració del Dia Internacional d’Acció per a la salut de les dones

Divendres, 20 de maig de 2022 a les 11:36

El programa inclou activitats esportives, tallers i xerrades sobre hàbits saludables, salut sexual i gestió emocional.

La commemoració del Dia Internacional d’Acció per a la salut de les dones es viurà a Montcada i Reixac amb una desena de propostes que arrenquen aquest dimarts, 24 de maig, amb una xerrada al Centre Cívic Can Cuiàs (11 h) sobre hàbits saludables i gestió emocional, a càrrec de la referent de Benestar Emocional i Comunitari de l’EAP de Montcada i Reixac, Jéssica Bofarull.

L’entitat ACER col·labora amb el programa municipal amb l’organització d’una sortida el 26 de maig, des del Centre Cívic Can Cuiàs (11 h), fins al Turó de Montcada, passant pel mirador de l’estrella. L’endemà, dia 27, el Casal de Gent Gran Casa de al Mina oferirà una màsterclass de gimba (17 h).

El dia oficial de l’efemèride, el 28 de maig, el Casal de la Mina acollirà un taller de salut sexual i sòl pelvià (10.30 h), a càrrec de la fisioterapeuta i especialista en sòl pelvià Alba García. El dia 31 hi haurà un taller de risoteràpia a l’Espai Cultural Kursaal (17.30 h), a càrrec del Grup de Dones de l’AV Can Sant Joan.

Amb motiu de l’efemèride, les dones tindran l’entrada gratuïta a les activitats físico-esportives que ofereix la Zona Esportiva Centre durant la setmana del 23 al 27 de maig. S’hi pot fer GAC, càrdio hit, tonificació, pilates, taitxí, zumba, aerodance, ioga i esports col·lectius.

Darrera actualització: 20.05.2022 | 11:36