Commemoració 2021 del Dia Internacional de la Salut de les Dones

Dimarts, 25 de maig de 2021 a les 00:00

Les activitats es faran del 27 de maig al 5 de juny i inclouen tallers, xerrades i una mostra de llibres.

L’Ajuntament de Montcada i Reixac organitza del 27 de maig al 5 de juny activitats amb motiu del Dia Internacional de la Salut de les Dones, coordinades per la Regidoria d’Igualtat, Feminismes i LGTBI. El programa arrenca aquest dijous, 27 de maig, amb l’acció Fotografia d’una pandèmia, paraules i música pel confinament, als exteriors del Casal de Gent Gran Casa de la Mina (Avinguda de la Unitat, s/n), a càrrec de la Xarxa d’Equipaments, en col·laboració amb Creu Roja.

El dia oficial de l’efemèride, el 28 de maig, hi haurà una xerrada al Centre Cívic Can Cuiàs (Geranis, s/n) sobre el maneig de l’estrès i de l’ansietat, de 10 a 11  h. Les places són limitades i cal fer inscripció prèvia a centreciviccancuias@montcada.org. Del 28 de maig al 5 de juny hi haurà una mostra de llibres sobre la salut i el gènere a les biblioteques de Montcada i Reixac.

El 2 de juny (18 h), l’Ajuntament i l’Aula d’Extensió Universitària organitzen la xerrada ‘Gènere i salut en temps de Covid’ a l’Auditori Municipal (plaça de l’Església, 12), amb Raquel Boquet, psicòloga del Grup de Dones Feministes de Cerdanyola El Safareig. Després de la conferència es farà una sessió de relació i meditació amb instruments harmònics, a càrrec d’Olga Beato, de l’Espai de Tai Chi de Montcada i Reixac. El 5 de juny hi haurà un taller de taitxí per a dones al Casal de la Mina (10 h), a càrrec de l’Espai de Tai Chi.

Darrera actualització: 25.05.2021 | 12:52