Us donem la benvinguda a la pàgina d’Igualtat, Feminismes i LGTBIQ de l’Ajuntament de Montcada i Reixac.

Hi trobareu continguts relacionats amb la igualtat i la diversitat de gènere. 

RECURSOS TRANS. MONTCADA AMB L’OCTUBRE TRANS*

Bandera Trans

Per aquest octubre Trans a Montcada hem elaborat un llistat amb una sèrie de recursos relacionats amb l’acompanyament i els drets de les persones trans*.

Aquests recursos estan destinats, no només a persones trans*; també i especialment a professionals de la salut, l’educació, l’ocupació (empreses, serveis d’ocupació), famílies i a tota la comunitat en general, de cara a normalitzar la visibilitat i els drets de les persones trans*, tot trencant amb les visions normatives que tenim dels gèneres, una feina de tota la societat.

Nota: *L’asterisc inclòs en la paraula trans pretén visualitzar i incloure la gran diversitat d’identitats i percepcions del gènere: persones transgènere, transsexuals, crossdressers, genderqueers, agènere, no-binàries, fluides, transvestits i tantes altres. Cal tenir present aquest caràcter divers i obert de la paraula trans.

ÀMBIT SALUT

ÀMBIT EDUCATIU

ÀMBIT LABORAL

RECURSOS GENERALITAT

ADRECES
 • Logo OAD Oficina d'Atenció a la Dona - OAD

  Horari: dimarts i dijous, de 8 a 14 h. Atenció presencial amb cita prèvia. Telèfons: 670 020 577 i 935 651 122 - oficinadona@montcada.org
  Tancat de l'1 d'agost a l'1 de setembre

  Per a urgències truqueu:

  • 112 - Mossos d'esquadra

  • 016 - Atenció a víctimes de maltractaments per violència de gènere

  • 900 900 120 - Atenció violència masclista Generalitat de Catalunya o envieu correu electrònic a 900900120@gencat.cat

  • 671 778 540 - WhatsApp 24 h Generalitat de Catalunya

  935 651 122
 • Oficina d'atenció LGTBI Oficina d'atenció LGTBI

  SERVEIS ESPECIALS OFICINA D'ATENCIÓ LGTBI

  En compliment de les mesures preventives  decretades per l'estat "d'alarma en relació a la COVID -19, 'Oficina d'Atenció LGTBI, a càrrec de l'Observatori Contra l’Homofonia (OCH), atendrà telefònicament dins l'horari previst pels últims dijous de mes, de 17h a 19h. El mateix telèfon serà operatiu per a tota la ciutadania de Catalunya els dilluns, dimecres i divendres d'11h a 12h."

  "El telèfon d'atenció serà el 699 901 651 oferint  acompanyament assessorament psicosocial, legal i de recursos i sensibilització."
  La denúncia en línia i el correu coordinacio@och.cat també resten operatius. Per altres consultes també  podeu escriure al correu de l'Ajuntament de Montcada i Reixac atenciolgtbi@montcada.org.

  En cas de patir una agressió també podeu trucar al 112 (Mossos d’Esquadra).

  935 726 474
ACTUALITAT
Notícies
ACTIVITATS
PUBLICACIONS
XARXES SOCIALS
FACEBOOK
INSTAGRAM
DOCUMENTACIÓ
 • Reglament del Consell Municipal de Dones

  El Consell Municipal de la Dona té com finalitat l'elaboració d'estudis, informes i propostes per a fer efectiu el principi d'igualtat de l'home i la dona en tots els àmbits de la vida política, econòmica, cultural, educativa i social del municipi de Montcada i Reixac.

ÒRGANS DE PARTICIPACIÓ
 • Consell Municipal de Dones

  El  Consell Municipal de Dones neix l'any 1999 amb el principal objectiu de promoure la igualtat entre homes i dones