Obert el termini per demanar ajuts per pagar el lloguer

Dimarts, 14 de maig de 2019 a les 00:00

L'Oficina Local d'Habitatge gestiona els tràmits i fins al 7 de juny hi ha temps per fer gestionar la subvenció i portar-hi la documentació pertinent.

Fins al 7 de juny es poden sol·licitar els ajuts que atorga el Ministeri de Foment per pagar el cost del lloguer. Les persones de Montcada i Reixac interessades a afegir-se a la convocatòria, han de fer-ne la tramitació a l’Oficina Local d’Habitatge (Avinguda de la Unitat, 6). Les subvencions les poden demanar persones titulars d’un contracte de lloguer d’un habitatge, que sigui el seu domicili habitual i al qual hi siguin empadronades, i pel qual no paguin més de 750 euros al mes (en el cas de les famílies nombroses, la xifra pot arribar als 900 euros). El cobrament del lloguer s’ha de fer mitjançant una entitat financera, i se n’ha d’estar al corrent del pagament.

Les bases dels ajuts estableixen un màxim de renda, uns requisits de la unitat de convivència i una sèrie de documentació a presentar, informació que es pot consultar al detall al web de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya. La subvenció que s’hi atorga és del 40% de l’import del lloguer anual –es té en compte el rebut de lloguer corresponent al mes anterior a la presentació de la sol·licitud–, amb un màxim de 2.400 euros. La sol·licitud l’han de tramitar tant les persones que les demanen per primer cop com les que ja ho han fet en altres ocasions.

Darrera actualització: 13.05.2019 | 14:16