La Xarxa d’Equipaments obre del 13 al 22 de desembre les inscripcions als cursos i tallers del primer trimestre del 2022

Dimecres, 1 de desembre de 2021 a les 00:00

Les activitats que obren matrícula s’ofereixen als centres cívics Can Cuiàs, La Ribera, l’Alzina i el Casal de Gent Gran Casa de la Mina.

La Xarxa d’Equipaments obre del 13 al 22 de desembre les inscripcions per als cursos i tallers que oferiran els centres cívics Can Cuiàs (Geranis, sn), l’Alzina (Núria, 73), La Ribera (Llevant, 10) i el Casal de Gent Gran Casa de la Mina (Av. Unitat, sn) de gener a l’abril del 2022. Les inscripcions les han de fer les persones que vulguin apuntar-se per primer cop, a l’equipament on s’ofereixen la propostes triades, mentre que les que ja hi fan alguna activitat només han de comunicar als centres si volen o continuar.

La novetat de la temporada és la incorporació de sessions monogràfiques. Al Centre Cívic Can Cuiàs n’hi haurà un espai de salut de cuina d’aprofitament (25 de gener); a La Ribera, de manualitats amb taps de suro, de reciclatge d’envasos i d’elaboració de sabó amb oli usat. A l’Alzina, de pintura Warhammer i de maquetes d’Star Wars. L’oferta íntegra d’activitats de la Xarxa d’Equipaments la podeu consultar a www.montcada.cat.

Darrera actualització: 01.12.2021 | 12:49