Espectacle. Breaking Beethoven

Divendres, 2 de juny de 2023 a les 19.30 h

Cia IzarBlue

BREAKING Beethoven és un espectacle que fusiona la música clàssica de Beethoven amb el Break Dance i la Dansa Contemporània acompanyat d'audiovisuals  en directe.

Benvinguts a un món virtual on conviuen l'antic i el futur. Abrigallat per les noves tecnologies. En l'espectacle es presenten les composicions de Ludwig Van Beethoven en una atmosfera carregada de ritmes urbans. Aquesta és una al·legoria sobre el món en el qual vivim, que fusiona ja gairebé sense adonar-nos, el digital amb l'analògic, el natural amb l'artificial, l'humà  i la màquina. En aquesta nova realitat, cinc intèrprets ens fan còmplices d'aquesta simbiosi que viuen cada dia en aquest espectacle que reuneix música, dansa i visuals.

Diuen que la música de Beethoven causava tanta impressió que el públic plorava d'emoció quan la sentia. Els experts admiren la modernitat d'aquest compositor revolucionari i encara que han passat més de 250 anys del seu naixement, Beethoven continua plantejant desafiaments als quals li interpreten i arribant al cor dels  quals li escolten.

SI BEETHOVEN VISQUÉS AVUI, SERIA UN B-*BOY

Plaça de l'Església

Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 09.05.2023 | 08:21