Carrer del joc

Dilluns, 5 de juny de 2023 de 11.00 h a 14.00 h

Un carrer ple de jocs i activitats

CAMERINO DE MAQUILLATGE amb la Cia EL BURRO DELS JOCS
Maquilla't tu mateix!
El camerino del maquillatge és una instal·lació amb miralls on, amb unes instruccions molt fàcils, podreu aconseguir, en família, uns fantàstics maquillatges.

ALÇAQUI amb la Cia QUIRÀLIA
Col·lecció adreçada a infants d’entre 2 i 8 anys que consta de dos espais de joc:
Circuit: Estructura de 7 metres de llargada i 2,5 metres d’alçada amb tobogans, corrons, piscines d’escuma i un pont penjant que permet potenciar la psicomotricitat i la diversió.
Jocs gegants: Espai de jocs simbòlic i de construcció que permet potenciar la creativitat i l’experimentació.
Muntatge ideal per gaudir, aprendre i fer volar la imaginació de totes les criatures que hi juguen!

MEDIEVÀLIA amb la Cia QUIRÀLIA
Muntatge de joc de carrer format per més d’una quinzena de jocs de fusta de mida dimensionada i ambientada en l’època medieval.
Una col·lecció de joc de caire familiar on hi trobarem jocs d’habilitat, estratègia, equilibri, punteria, cooperació...
El fet de ser jocs gegants suposa un gran atractiu i desperten un gran interès, no només pels més petits, sinó també, pels més grans.

JARDÍ DELS PETITS amb la Cia EL BURRO DELS JOCS
Un món de jocs per als més menuts!
Recreació d’un prat a la natura amb gespa gruixuda i tova, i tanques de fusta al voltant. Entre la casa bolet i la carpa de circ podeu trobar-hi granotes i marietes. Tot anant des del mercat de flors fins al saló de te potser us hi trobeu un parell de conills. També hi ha una família que viu en una casa ecològica que sempre juguen amb el tobogan i el balancí, o bé s’entretenen pintant a les pissarres. I si us hi fixeu bé, també veureu un cuc molt divertit que vol ser músic, i la vaca Paca que cada dia està més maca!

ELS AMICS D’EN CRUSÓ amb la Cia TOC DE FUSTA
Després del naufragi, trist i sol en una illa, en Crusó s’avorria. Per sort! tenia les restes del vaixell i tot el temps del món.
Una experiència lúdica per a totes les edats, un espai lliure on descobrir i experimentar, a través del joc, amb els autòmats i els seus mecanismes.

EN CONSTRUCCIÓ amb la CIA ACTIVIJOC
Espai de joc per a nens i nenes de 2 a 6 anys on poder jugar de forma simbòlica amb diferents materials i estris relacionats amb el món de la construcció tal com roques, maons, blocs de formigó, bigues fictícies, formigoneres, martells neumàtics, paletes, i arquitectura de ciutat, entre d’altres, això sí, tot amb materials adequats pel joc i la protecció dels infants, ja que els elements amb els quals treballaran/jugaran estan fets de foam resistent però extremadament lleuger i, per tant, sense cap risc de fer-se mal.
Arquitecte/a, paleta, constructor/a, aparellador/a, manobre, urbanista, enginyer/a d’obra,…
Quin rol t’agradaria tenir en aquesta Zona de construcció?
És un espai que estimula la imaginació de cada participant així com la cooperació i col·laboració entre nens i nenes que vulguin construir espais conjunts.
Les possibilitats són infinites, només cal deixar anar la imaginació a l’estil del millor ‘Bob, el Manetes’!”

ESPAI PSICO amb la CIA GIRAMÓN

LA CANICADA amb CIRC DE JOCS
La Canicada és una gran oportunitat d’estona de joc lliure, un entreteniment ideal per a investigar sol o cooperar ajudant els altres amb el prova-error que comporta fer els circuits. La Canicada és una Instal.lació i perfomance participativa, dinàmica i familiar. Cada construcció pren vida pròpia segons l’entorn i les persones que hi juguen. Us portem els circuits, les bales (les caniques, “las metras”...), laberints de taula, tubs, embuts, colzes, fustes i tot el que us ajudi a crear estructures, ponts, baixades, túnels, entrades, sortides i paranys.

Adreça:

Carrer Major

Darrera actualització: 01.06.2023 | 12:09

Imatges