Les escoles Mitja Costa i Font Freda es convertiran en nous patis oberts i s'obriran per als entrenaments de les entitats

Dimecres, 27 d'octubre de 2021 a les 09:00

A partir de l'1 de novembre, es crearà un nou horari de consergeria en aquestes instal·lacions de dilluns a divendres, de 17 a 21h, i els caps de setmana, segons les necessitats.

  • Aquesta novetat coincidirà amb l'entrada en vigor del nou contracte del servei de consergeria i neteja de les instal·lacions esportives de tot el municipi.
  • Montcada i Reixac disposa de 12 equipaments per practicar esport i en els darrers anys ja s'han obert  per entrenar i jugar les pistes de les escoles Reixac, Elvira Cuyàs i El Viver.

L'Ajuntament obrirà a partir de l'1 de novembre un nou horari de consergeria a les escoles Mitja Costa i Font Freda perquè les seves instal·lacions es converteixin en pati obert i estiguin disponibles per als entrenaments de les entitats que ho sol·licitin de dilluns a divendres, en horari de 17 a 21h , i els cap de setmana, segons les necessitats. Aquesta novetat coincidirà amb l'entrada en vigor del nou contracte del servei de consergeria i neteja de les instal·lacions esportives de tot el municipi; i del servei de coordinació, direcció, socorristes i monitors, així com del manteniment i suport logístic de les activitats de la regidoria d'Esports.

Segons els responsables de l'Àrea Social de l'Ajuntament, l'obertura d'aquestes instal·lacions fora del seu horari lectiu es fa amb l’objectiu de posar a l’abast de les entitats tots els equipaments existents davant l'augment del volum d'equips que ha provocat una  pujada de la demanda d'espais per poder entrenar. Actualment, el municipi disposa de 12 equipaments esportius: Montcada Aqua, el pavelló Miquel Poblet i la seva pista annexa, l'Espai d'entitats, la Zona Esportiva Centre (pista taronja i gimnàs municipal), els estadis de futbol de Montcada i Reixac i de Can Sant Joan, la zona d’atletisme, les dues pistes de petanca (Montcada Nova i Can Sant Joan) i la Zona Esportiva Can Cuiàs. En els darrers anys, ja s'estan utilitzant per entrenar fora de l’horari lectiu les instal·lacions de les escoles Reixac, Elvira Cuyàs i El Viver.

“És molt positiu poder obrir dos espais més a la ciutadania, i concretament als joves i els infants, perquè puguin fer qualsevol pràctica esportiva o activitats de lleure. Aquests espais també estaran habilitats per als entrenaments de les entitats i servirà per atendre a l'increment de la demanda per l'augment del nombre d’equips que indica que l’activitat esportiva al municipi està molt viva entre els més joves”, ha manifestat Gerard Garrido, responsable, entre d'altres, de les regidories d'Esports i d'Infància i Joventut.

Darrera actualització: 28.10.2021 | 14:54