La finalització de la concessió de Montcada Aqua s’ajorna fins al juliol de 2023

Divendres, 23 de desembre de 2022 a les 00:00

Segons l’acord al que van arribar l’Ajuntament i l’empresa Geafe, la resolució s’havia de fer efectiva el 31 de desembre de 2022, però la complexitat de la licitació que s’està tramitant i la voluntat de no provocar canvis en el servei a mitja temporada han propiciat el seu ajornament.

La resolució de la concessió del complex esportiu Montcada Aqua (Tarragona, 32), que va ser adjudicada a l’empresa Geafe al 2003 amb una vigència de 25 anys, s’ha ajornat fins al 31 de juliol de 2023, segons el pacte al que han arribat l’empresa i l’Ajuntament de Montcada i Reixac, i del qual es va donar compte a la sessió plenària celebrada aquest dijous, 22 de desembre, a la Casa de la Vila. Al desembre de 2021, el Ple va acordar resoldre per mutu acord entre ambdues parts que l’empresa concessionària deixaria de gestionar Montcada Aqua vuit anys abans del que estipula el contracte vigent. Aquesta resolució s’havia de fer efectiva el 31 de desembre de 2022, però les dues parts han acordat fer un ajornament de set mesos a causa de la complexitat de la licitació que s’està tramitant i que ha fet impossible adjudicar el nou contracte abans de la data prevista en l’acord plenari celebrat al desembre de 2021.

Durant la sessió plenària, el regidor d’Esports, Gerard Garrido, va avançar que la nova data per a la resolució de la concessió també s’ha escollit per no haver de fer canvis al servei a mitja temporada i per aprofitar el mes d’agost per realitzar algunes inversions necessàries. “Amb el nou contracte, que es dividirà en tres plecs –administració i personal, neteja i manteniment–, l’Ajuntament serà el màxim responsable i recuperarà la gestió i el control d’aquest equipament, ja que es passarà de concessió a prestació de serveis”, ha dit Garrido.

Darrera actualització: 23.12.2022 | 11:49