La pista del carrer Bonavista continua la seva remodelació i estrena un nou paviment

Dijous, 29 d'agost de 2019 a les 12:00

Aquesta modificació forma part de la segona fase de renovació del projecte de la instal·lació, després dels treballs que es van fer al sostre a principis d’any.

La pista coberta de la Zona Esportiva Centre (Bonavista, sn) ja disposa d’un nou paviment, un cop han finalitzat els treballs que es van iniciar el 10 d’agost i que formen part del projecte de renovació de la instal·lació esportiva. El nou paviment ha canviat el tradicional color verd pel taronja, alhora que resol un deteriorament que s’havia anat accentuant a causa dels problemes amb les goteres que hi havia al sostre de la instal·lació i que es van solucionar amb la primera fase de les obres, duta a terme entre els mesos de febrer i març, quan es va instal·lar una coberta per millorar l’aïllament tèrmic i acústic.

Les obres d’aquesta segona fase han estat subvencionades per la Diputació de Barcelona i han comptat amb un pressupost de 66.500 euros. La tercera i definitiva fase del projecte intentarà evitar les filtracions d’aigua que es produeixen a les parets i a la porta quan hi ha pluges de gran intensitat i també s’estudiarà la possibilitat d’instal·lar un sistema de calefacció a la grada.

La nova pista taronja, que ja està sent utilitzada per alguns equips del Club Handbol La Salle que han començat la seva pretemporada, ha estat visitada aquest dijous 29 d’agost pel president de l’Àrea Territorial, Jordi Sánchez, i el regidor d’Esports, Salva Serratosa, que han estat acompanyats per tècnics de l’Ajuntament. Sánchez ha destacat que amb aquesta actuació "el govern continua complint amb el seu compromís d’anar millorant una instal·lació que, com d’altres que hi ha al municipi, patia una manca de manteniment des de feia anys". Per la seva part, Serratosa ha mostrat la seva satisfacció amb el canvi d’un paviment que, juntament amb l’actuació que es va fer prèviament al sostre, "evitarà la suspensió de partits i entrenaments i, al mateix temps, ajudarà a disminuir el risc de lesions per als esportistes".

Altres problemàtiques 

En relació a les queixes que han mostrat algunes entitats a les xarxes socials sobre l’estat de la pista del pavelló Miquel Poblet per la utilització de resina per part d’alguns equips, el regidor d’Esports ha avançat que l’Ajuntament està a l’espera que l’empresa que s’encarrega del seu manteniment pugui utilitzar una màquina que millori la seva neteja. Respecte a la comissió que es va crear durant aquest mes amb un grup de ciutadans per estudiar el futur de la piscina municipal d’estiu, Serratosa ha comentat que les mesures relacionades amb la seguretat i la comoditat de la instal·lació s’intentaran aplicar el proper any per manca de pressupost.

Darrera actualització: 29.08.2019 | 13:11