L’exposició ‘Dona la volta a l’alcohol’ visita de nou el Kursaal

Divendres, 15 d'octubre de 2021 a les 00:00

La mostra, que es podrà visitar del 15 al 28 d’octubre a l’equipament de Can Sant Joan, vol conscienciar el jovent dels efectes de l’alcohol i eradicar-ne la seva normalització.

L’exposició ‘Dona la volta a l’alcohol’, de la Diputació de Barcelona, torna a Montcada i Reixac. Des d’aquest divendres, 15 d’octubre, i fins al dia 28, es podrà visitar aquesta mostra, que pretén informar sobre les conseqüències sobre la salut del consum d’alcohol, especialment durant l’adolescència, reforçar la personalitat si no se’n vol prendre tot i la pressió social i reduir-ne riscos associats. La mostra també pretén eradicar la normalització del consum de l’alcohol entre joves i persones adultes, ja que el fet que sigui un element habitual en celebracions o a casa, provoca que el jovent no l’associï a conductes de risc.

Des del servei PASSA (Punt d’Assessorament en Salut) es dinamitzarà l’exposició a la que es poden acollir els centres de secundària, per tal de treballar la prevenció de consum d’alcohol a partir de nou plafons explicatius, dues taules interactives que desenvoluparan diferents temes vinculats i una caixa amb elements que permeten reproduir els efectes en l’organisme. Per contactar amb el PASSA, es pot trucar al 633 334 753 o bé, enviar un correu electrònic a passa@montcada.org. ‘Dona la volta a l’alcohol’ s’emmarca dins de les moltes accions que realitza el Pla Local de Drogues i Pantalles 2018-2022 ‘En positiu’ de Montcada i Reixac.

Darrera actualització: 14.10.2021 | 13:17