Les activitats de tardor 2021 de les jugateques comencen el 19 de setembre

Dimarts, 14 de setembre de 2021 a les 00:00

Les dues jugateques de Montcada i Reixac s’habiliten cada diumenge de la temporada als parcs de la Llacuna i de les Aigües.

Després del parèntesi de l’estiu, les jugateques ambientals dels parcs de les Aigües i de la Llacuna tornen aquest diumenge, 19 de setembre, amb propostes d’educació ambiental. Cada diumenge fins al 28 de novembre, els dos espais acolliran activitats diverses, d’11.30 a 13.30 h. Cada setmana hi haurà una proposta de taller vinculat a l’entorn o bé, sobre reciclatge i sostenibilitat i de forma permanent hi haurà l’espai de joc.

Al parc de les Aigües, bona part de les propostes estan vinculades amb la programació que el Museu Municipal ofereix a la Casa de les Aigües i en aquest sentit, hi haurà contacontes vinculats a l’aigua i al medi ambient, així com visites guiades a l’equipament patrimonial. També hi haurà un herbari artístic, un safari fotogràfic i un taller de cosmètica natural. Les propostes al parc de la Llacuna estan relacionades amb el coneixement d’aquest pulmó verd de Montcada i Reixac, amb propostes com una visita a l’estany o un taller per conèixer l’ecologia i la fauna del parc.

Darrera actualització: 14.09.2021 | 11:19