L’Ajuntament continua reclamant a la Generalitat la creació de l’institut-escola Mas Rampinyo

Divendres, 27 de setembre de 2019 a les 00:00

El Ple del mes de setembre, celebrat ahir dijous dia 26, va aprovar amb la unanimitat de tots els grups una moció de l’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) de l’escola Mas Rampinyo, que insta al consistori a demanar formalment al Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya la creació de l’institut-escola al barri per al curs 2020-2021.

El consistori ja va exigir l’any 2017 la creació de dos instituts-escoles per a l’escola El Viver i Mas Rampinyo. Durant el Ple, la regidora d'Educació, Jessica Segovia, va afirmar que “vull felicitar l'AFA del centre per la seva iniciativa que se suma a la petició municipal que reclamen des de fa dos anys”. La regidora va destacar “la importància que tots els partits, l’AFA i la direcció de l’escola anem tots de la mà”.

En aquest sentit, Segovia, acompanyada de tècnics municipals, s’ha reunit avui divendres 27 de setembre amb la Direcció de Serveis Territorials d’Ensenyament del Vallès Occidental per continuar planificant el futur educatiu de Montcada i Reixac. L’objectiu municipal és incrementar l’oferta de batxillerats i de cicles formatius així com la creació de l’institut-escola Mas Rampinyo.

A Montcada i Reixac, des del passat 12 de setembre, l’escola El Viver, al barri de Can Sant Joan, ja funciona com a institut-escola –centre on es realitzen estudis infantils, de primària i secundària–. Aquesta novetat ha comportat canvis en les instal·lacions del centre, amb la creació d’una aula que acollirà el mòdul de tecnologia i el laboratori. La sala d’informàtica s’ha ampliat amb la fusió de dues aules i s’hi ha creat un nou magatzem.

Darrera actualització: 27.09.2019 | 13:39