Les biblioteques de Montcada i Reixac, amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

Dijous, 18 de novembre de 2021 a les 00:00

La Biblioteca Elisenda acull una exposició amb una descripció de cadascun dels 17 objectius establerts per Nacions Unides.

La Biblioteca Elisenda de Montcada acull (Tarragona, 32) una exposició sobre els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), marcats per l’Assemblea de Nacions Unides en el marc de l’Agenda 2030 de Desenvolupament Sostenible, que parlen d’eradicar la pobresa, lluitar contra  la desigualtat i la injustícia, i posar fre al canvi climàtic, entre altres.

La mostra és un projecte compartit amb les biblioteques de Ripollet i Josep Jardí, de Santa Perpètua de Mogoda, i inclou un resum de cadascun dels objectius i una selecció de documents disponibles a la Xarxa de Biblioteques Públiques de Barcelona. Al blog de les biblioteques hi ha també un apartat sobre ODS i Agenda 2030, amb tota la informació i totes les accions que es vagin fent d’ara en edavant sobre aquest projecte.

Les Biblioteques de Montcada i Reixac formen part del Grup de Biblioteques associades a la UNESCO, creat l’any 1995 per difondre els objectius de l’Organització de les Nacions Unides per a la Educació, la Ciència i la Cultura. Les biblioteques que formen el grup actualment tenen molt en compte la seva funció social, educativa i integradora.

Darrera actualització: 18.11.2021 | 12:59