L’enllumenat de Nadal s’encén el 26 de novembre en el marc d’una festa a la plaça de l’Església

Dilluns, 22 de novembre de 2021 a les 00:00

Els motius nadalencs es distribuiran per tots els barris del municipi i es mantindran encesos fins passat Reis.

  • La festa comptarà amb tallers, una xocolatada i un concert. A les 18 h es farà l'encesa de l'enllumenat.
  • L'acte és inclusiu i comptarà amb una intèrpret en llengua de signes catalana.

Els llums de Nadal de Montcada i Reixac s’encendran aquest divendres, 26 de novembre. Després del parèntesi del 2020 a causa de la pandèmia, l’enllumenat es posarà en marxa un any més en el marc d’una festa que es farà a la plaça de l’Església, a partir de les 17 h. Hi haurà un taller infantil d'estels de Nada, un concert amb nadales i swing i una xocolatada, a càrrec de Montcada Solidària. A les 18 h, l’encesa de l’enllumenat. L’acte serà inclusió i comptarà amb intèrpret en llengua de signes catalana.

Amb l’encesa de llums donem l’inici a les accions del mes de desembre que es faran per Nadal, que l’encarem amb il·lusió i estem convençuts que la campanya d’enguany serà bona per als comerços; esperem que després d’un Nadal amb restriccions, el del 2021 sigui de retrobament’, ha expressat el regidor de Comerç i Turisme, Gerard Garrido.

Espais que s’il·luminen
L’enllumenat incorporà enguany elements nous i s’encendrà cada dia entre el 26 de novembre i el 6 de gener durant la tarda i el vespre, a excepció dels dies 24, 25 i 31 de desembre i 5 de gener, que s’apagaran de matinada. Els carrers on hi haurà il·luminació són, a la zona centre: Major, Bogatell, Rocamora, Bonavista, Santiago, Jaume I, avinguda de la Ribera, Clavell i plaça de l’Església. A Can Sant Joan; Bateria, Masia, Reixagó i la plaça Nicaragua. A la Ribera; la plaça de la Ribera; a Font Pudenta-Muntanyeta, avinguda de la riera de Sant Cugat; a Terra Nostra, avinguda Terra Nostra; a Mas Rampinyo-Mas Duran, avinguda Catalunya, passeig Sant Jordi i rotonda de l’avinguda Europa; a Montcada Nova-Pla d’en Coll, rambla dels Països Catalans i Lleida i a Can Cuiàs, el carrer Camèlies.

A més, hi haurà dues estructures de grans dimensions amb motius nadalencs il·luminades, que es col·locaran a la plaça de l’Església i a la cruïlla entre la Rambla dels Països Catalans amb el Camí de la Font Freda. A les entrades al municipi des de diferents carreteres també es col·locarà enllumenat nadalenc;  n’hi haurà a Carretera Vella, a l’encreuament del carrer Quarters i l’avinguda de Sant Cugat i a la rotonda entre la carretera de Ripollet i els carrers Beat Oriol i Bach.

Darrera actualització: 22.11.2021 | 10:23