La Casa de les Aigües, protagonista a la fira de turisme B-Travel

Dimecres, 30 de març de 2022 a les 00:00

L’1 d’abril, i dins del programa de les Jornades Professionals de Turisme Industrial, l’alcaldessa, Laura Campos, i Adrián Soler, tècnic responsable del Museu Municipal, explicaran el projecte de futur i les línies de treball que s’han dissenyat per a aquest bé patrimonial. 

  • La xerrada, que començarà a les 19h, es podrà seguir en directe en streaming, tot i que caldrà registrar-se prèviament.
  • Posteriorment, una quarantena de càrrecs electes i tècnics d’equipaments turístics de tota Espanya i de l’estranger que estaran participant com a expositors participaran en una visita guiada nocturna a la Casa de les Aigües.
  • El saló de turisme B-Travel se celebrarà entre l’1 i el 3 d’abril al pavelló 1 del Recinte Firal de Montjuïc de Barcelona.

La Casa de les Aigües serà una de les protagonistes de les Jornades Professionals de Turisme Industrial que se celebraran els dies 1 i 2 d’abril en el marc del B-Industrial, l’ambit del turisme industrial del B-Travel, el saló del turisme que es farà entre l’1 i el 3 d’abril al pavelló 1 del Recinte Firal de Montjuïc de Barcelona  i que es destina al públic viatger amb la presència d’agències, hotels, operadors de creuers, companyies de transport i empreses de serveis turístics. El dia 1, i dins del programa de les Jornades Professionals de Turisme Industrial, hi intervindran, a partir de les 19h, l’alcaldessa de Montcada i Reixac, Laura Campos, i Adrián Soler, tècnic de la regidoria de Cultura i Patrimoni i responsable del Museu Municipal, que explicarà quin és el projecte de futur i les línies de treball que s’han dissenyat per a la Casa de les Aigües. L’accés a la sala per assistir a aquesta xerrada estarà restringit a professionals acreditats per la fira B-Travel i persones que s’hagin inscrit expressament a les Jornades. Al mateix temps, es retransmetran en directe en streaming. En ambdós casos, caldrà registrar-se prèviament.

Després de la xerrada, una quarantena de càrrecs electes i tècnics d’equipaments turístics de tota Espanya i de l’estranger que estaran participant com a expositors al B-Industrial vindran a Montcada i Reixac per conèixer la Casa de les Aigües amb una visita guiada nocturna.

Darrera actualització: 30.03.2022 | 14:28