En marxa la setena edició del concurs de fotografia del Parc de la Serralada de Marina

Dimarts, 14 de gener de 2020 a les 00:00

El certamen pretén promoure els valors patrimonials i paisatgístics del pulmó verd i les obres s'hi poden presentar fins al 24 de maig.

L’Ajuntament de Montcada i Reixac i el Centre de documentació del Parc de la Serralada de Marina –amb seu a la Biblioteca Elisenda– han convocat la setena edició del concurs de fotografia dedicat a aquest espai natural, amb la col·laboració de l’Agrupació Fotogràfica de Montcada i Reixac (Afotmir). L’objectiu del certamen és promoure els valors naturals, culturals i històrics del Parc i es divideix en tres categories: millor fotografia de flora i/o fauna de les espècies pròpies del Parc;del patrimoni i de paisatge.

El concurs és obert a tothom i qui hi opti, hi pot presentar un màxim de quatre imatges, inèdites, de qualsevol tècnica i procediment. Les obres s’hauran d’enviar a l’adreça de correu electrònic p.smarina.cd@diba.cat abans de les 23.55 h del 24 de maig de 2020 i no poden pesar més de 3 megues cadascuna. Hi haurà tres premis per cada categoria. El veredicte es farà públic a mitjan de juny.

Darrera actualització: 14.01.2020 | 09:36