El termini per enviar fotografies al Concurs de la Serralada de Marina s’amplia fins al 31 d’octubre

Dilluns, 20 d'abril de 2020 a les 00:00

L’Ajuntament i el Consorci gestor del parc han decidit donar més temps als participants, davant l’actual impossibilitat de sortir a captar imatges.

L’Ajuntament i el Consorci que gestiona el Parc han decidit ampliar fins al 31 d’octubre el termini de presentació d’obres al concurs de fotografia del Parc de la Serralada de Marina. El confinament impossibilita sortir a captar imatges a les persones que hi volen participar. Aquest 2020, el certamen arriba a la seva setena edició, una iniciativa que pretén fer difusió del patrimoni natural i arquitectònic que existeix en aquest espai verd, amb terme a Montcada i Reixac.

El concurs es divideix tres categories: flora i fauna, patrimoni i paisatge. Si algú, abans del confinament, en tenia ja fotos, les pot enviar a l’adreça de correu electrònic p.smarina.cd@diba.cat. Cada participant hi pot presentar fins a un màxim de quatre fotografies, que han de ser inèdites i de 3 MB de pes com a màxim. El certamen compta amb el suport de l’Agrupació Fotogràfica de Montcada i Reixac. La Biblioteca Elisenda de Montcada és la seu del Centre de Documentació del Consorci del Parc de la Serralada de Marina.

Darrera actualització: 20.04.2020 | 18:40