El termini d’inscripció per ser patge reial anirà de l’11 al 29 de novembre

Dijous, 7 de novembre de 2019 a les 00:00

Les persones interessades tenen l'oportunitat d'acompanyar el Patge Reial el 4 de gener, o bé, acompanyar Ses Majestats durant la cavalcada del dia 5.

Els veïns i veïnes de Montcada i Reixac a partir de 15 anys tenen l’oportunitat d’acompanyar Ses Majestats i el Carter Reial el pròxim Nadal i ho han de comunicar i fer-ne la sol·licitud de l’11 al 29 de novembre. Ses Majestats d’Orient visitaran Montcada i Reixac el 5 de gener, durant la Cavalcada, i el Carter Reial ho farà un dia abans, el 4 de gener, a la plaça de l’Església, on recollirà les cartes dels nens i nenes de la ciutat. Hi ha dues formes de fer-ne la inscripció: de manera presencial a la Regidoria de Cultura i Patrimoni (Casa de la Vila, al carrer Major, 32), en l’horari habitual; o bé, enviant un correu electrònic a cultura@montcada.org, amb l’assumpte PATGES CAVALCADA 2020. S’acceptaran inscripcions per correu electrònic fins a les 24 h del 29 de novembre.

En el moment de tramitar la inscripció, les persones interessades han de presentar la següent documentació: per a menors d’edat, Imprès núm. 1 Voluntaris patges cavalcada 2020 i fotocòpia o escanejat DNI i fotocòpia o escanejat DNI de la persona que autoritza la participació del menor. Per als majors d’edat: Imprès núm. 2 Voluntaris patges cavalcada 2020 i fotocòpia o escanejat DNI. Els formularis per inscriure’s es troben a la  Casa de la Vila i a www.montcada.cat. Per a més informació, es pot contactar per telèfon amb Cultura i Patrimoni (935 651 121).

Darrera actualització: 29.10.2019 | 14:09