Comença el termini per reservar entrades per visitar la Casa de les Joguines que estarà a la Casa de les Aigües

Dimarts, 21 de desembre de 2021 a les 00:00

Les reserves per a l’activitat que es farà els dies 2, 3 i 4 de gener són gratuïtes i es poden formalitzar a partir d’aquest dimarts, a les 17h, al web teatremontcada.cat o, de forma presencial, a l’Auditori Municipal (plaça de l’Església, 12).

  • L’accés a la visita, que es farà en horari de matí (de 10 a 14h) i de tarda (de 16 a 20h), serà per grups familiars o d’amics fins a un màxim de 8 persones, que només hauran de treure una entrada per grup.
  • Es recomana anar a peu o en transport públic ja que només podran accedir en vehicle les persones amb discapacitat amb targeta d’aparcament. A l’avinguda de la Unitat, s’habilitaran, de 9 a 21h, places especials per poder aparcar per a ús exclusiu dels visitants que tinguin entrada amb una limitació d’1 hora i 30 minuts que es podrà indicar amb el mateix sistema que s’utilitza per a la Zona Taronja.
  • El dia 3, es faran, en horari de matí, recorreguts especials per a persones amb discapacitat auditiva que comptaran amb el suport d’una intèrpret en llengua de signes catalana. Les reserves per aquest col·lectiu només es podran fer a l’Auditori, presentant un certificat.

La regidoria de Cultura i Patrimoni obre aquest dimarts, a partir de les 17h, el termini per poder reservar les entrades que permetran visitar la Casa de les Joguines que estarà instal·lada entre el 2 i el 4 de gener a la Casa de les Aigües, de 10 a 14h i de 16 a 20h. La seva adquisició, totalment gratuïta, s’ha de fer a través de la pàgina web www.teatremontcada.cat o, de forma presencial, a l’Auditori Municipal (plaça de l’Església, 12). L’accés a la visita serà per grups familiars o d’amics fins a un màxim de 8 persones, que només hauran de treure una entrada per grup. El recorregut durarà 25 minuts, aproximadament, i estaran sempre acompanyats per un dels ajudants del Reis d’Orient. Durant la visita, els assistents podran veure les diferents sales de treball dels emissaris reials i també al Carter Reial i el Patge Xumet. Les persones amb una discapacitat auditiva podran fer una visita especial, amb el suport d’una intèrpret en llengua de signes catalana a càrrec de Binomils, el dia 3, en l’horari de matí, de 10 a 14h. Les persones amb discapacitat auditiva que vulguin participar en aquestes visites especials només podran formalitzar la seva reserva de forma presencial a l’Auditori Municipal, presentant un certificat de discapacitat.


Accessibilitat
Es recomana anar a la Casa de les Joguines a peu o en transport públic ja que només es permetrà l’accés de vehicles de persones amb mobilitat reduïda que comptin amb la seva targeta d’aparcament. De forma excepcional, entre el 2 i el 4 de gener, es reservaran les places d’aparcament ja existents, en semibateria i cordó, que hi ha al tram de l’avinguda de la Unitat des de l’alçada del carrer Llevant fins a l’inici del pas aeri. Aquesta zona, destinada en exclusiva als visitants de la Casa de les Joguines que tinguin entrada, tindrà una limitació d’una 1 hora i 30 minuts, en el tram de 9 a 21h, i es podrà indicar l’hora d’estacionament amb el mateix sistema que s’utilitza per a la Zona Taronja. Les paredes d’autobús més properes són les que estan situades a l’avinguda de la Ribera, els carrers de la Mina i Bifurcació de les línies 96, 103 i 155.


Mesures Covid
S’adoptaran les mesures sanitàries amb caràcter general:
-Higiene freqüent de mans.
-Higiene de símptomes respiratoris (evitar tossir directament a l’aire, tapar-se la boca amb la cara interna de l’avantbraç i evitar tocar-se la cara, nas i ulls).
-Ventilació correcta dels espais tancats.
-Neteja i desinfecció de superfícies.
-Ús de mascareta en espais interiors. En els espais a l’aire lliure, en què per aglomeracions de persones no sigui possible mantenir la distancia física interpersonal de seguretat, és igualment obligatori el seu ús.
-Manteniment de la distància física interpersonal de seguretat d’1,5 metres (aforament màxim limitat al rati de 2,5 m2/persona de l’espai ocupat per l’activitat).

Darrera actualització: 23.12.2021 | 12:15