Reobertura de l’oci nocturn en espais interiors

Dijous, 7 d'octubre de 2021 a les 00:00

A partir d’aquesta mitjanit, les discoteques i bars musicals podran reprendre la seva activitat. Per poder accedir-hi, els clients hauran de presentar el passaport Covid, una prova diagnòstica amb resultat negatiu o certificar que s’ha passat la malaltia.

  • Les discoteques podran obrir amb l’aforament limitat al 70% fins a les cinc de la matinada entre diumenge i dijous i fins a les sis, els divendres, dissabtes i vigílies de festius. Els bars musicals podran obrir fins a dos quarts de tres entre setmana i fins a les tres, els caps de setmana.
  • La mascareta serà obligatòria i només es podrà treure quan s’estigui consumint. No caldrà mantenir la distància interpersonal i es podrà ballar, però sempre amb mascareta. No es podrà consumir a la zona de ball.

Després d’un any i mig tancats, i tret d’algunes breus reobertures parcials durant els dos últims estius, l’oci nocturn en espais interiors podrà tornar a obrir a partir de la mitjanit d’aquest divendres, 8 d’octubre. Bars musicals i discoteques tornaran a la seva activitat amb algunes condicions com que els clients hauran de presentar el passaport Covid per accedir-hi i, en cas de no tenir la pauta completa, s’ha d’acreditar una prova diagnòstica amb resultat negatiu o bé que s’ha superat la malaltia.

Les discoteques podran obrir amb l’aforament limitat al 70% fins a les cinc de la matinada entre diumenge i dijous i fins a les sis, les nits de divendres, dissabtes i vigílies de festius. Sempre, amb 30 minuts més perquè els responsables dels establiments puguin tancar. En relació als bars musicals, podran obrir fins a dos quarts de tres entre setmana i fins a les tres, els caps de setmana.

La mascareta serà obligatòria en tot moment a l’interior dels locals i només es podrà treure quan s’estigui consumint. No caldrà mantenir la distància interpersonal i es podrà ballar, però sempre amb mascareta. Per aquest motiu, no es podrà consumir a la zona de ball.

Els concerts que es facin en establiments d’oci nocturn tindran les obligacions que afectin aquests locals: el públic podrà estar dret i sense mantenir la distància de seguretat, però portant la mascareta en tot moment.

Aquestes mesures ja han rebut l'aval del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya i tindran una vigència de 15 dies.

Darrera actualització: 07.10.2021 | 14:44