Vacances en Pau

Dilluns, 9 de març de 2020 a les 00:00

El projecte Vacances en pau consisteix en l’estada d’infants entre 10 i 12 anys dels campaments de refugiats sahrauís durant els dos mesos de l’estiu (juliol i agost) a Catalunya, amb famílies d’acollida.

Està organitzat per la Delegació del Front Polisario a Catalunya, amb el suport d’organismes com la Coordinadora Catalana d’ajuntaments solidaris amb el Poble Sahrauí (CCASOS), la Federació d’Associacions Catalanes Amigues del Poble Sahrauí (ACAPS), entre d’altres.

A Montcada i Reixac, el projecte el coordinen l’Ajuntament i Montcada Solidària i cada any es fa recerca de famílies interessades a donar suport a aquesta acció humanitària. Els infants són víctimes d’un conflicte que va començar al 1976 i que l’ONU i la comunitat internacional són incapaces de solucionar. Els infants són els més afectats per les difícils condicions de vida als campaments de refugiats, on la gent no té cobertes les necessitats bàsiques com l’alimentació, l’aigua potable i l’atenció sanitària.

Les famílies interessades a acollir un infant sahrauí poden contactar amb Montcada Solidària mitjançant el correu electrònic montcadasolidaria@gmail.com

Darrera actualització: 09.03.2020 | 16:38