Una exposició al Centre Cívic Can Cuiàs mostrarà a la infància la realitat de les persones migrades

Dimarts, 5 d'abril de 2022 a les 00:00

‘Take your broken heart and make it into art’ és una iniciativa d’Open Arms i Editorial Nanit, a partir de les creacions de dues il·lustradores. S'inaugura el 8 d'abril amb un conta-contes.

El Centre Cívic Can Cuiàs exposarà del 8 al 29 d’abril ‘Take your broken heart and make it into art’, una mostra d’il·lustracions de dues creadores, mitjançant les quals intenten transmetre a la infància la crua i injusta realitat que han de patir les persones migrades. La iniciativa la promouen Open Arms i Editorial Nanit a partir dels dibuixos de Sara Serra Marginet, il·lustradora del volum de Les veus del mar, i Chantal Vizcaíno, dibuixant de La pandilla galáctica. Ambdues publicacions són iniciativa d’Open Arms.

El seu treball conviu amb dibuixos fets per infants de diversos llocs, com ara els rescatats pels vaixells de l’ONG. La inauguració de la mostra serà el dia 8, a les 18 h, en presència de les autores. L’acte comptarà amb un conta-contes i els infants assitents també faran il·lustracions inspirades en aquest relat. Per assistir-hi, es recomana inscripció prèvia contactant amb el centre (centreciviccancuias@montcada.org; 935 758 705).

Darrera actualització: 05.04.2022 | 08:21