L'Ajuntament es reuneix amb el comitè d’empresa de Polycasa per tractar la no readmissió de Carles Escolà

Dilluns, 30 de setembre de 2019 a les 00:00

L'exalcalde de Cerdanyola del Vallès va ser acomiadat aquest estiu després de demanar retornar al seu lloc de feina com a informàtic, un cop acabada l’excedència per haver exercit el càrrec públic.

Aquest matí, l’alcaldessa, Laura Campos, s’ha reunit amb el comitè d’empresa de Polycasa, amb seu a Montcada i Reixac, per tractar la polèmica sorgida arran de no haver admès la reincorporació de l’exalcalde de Cerdanyola del Vallès, Carles Escolà, qui l’any 2015 va demanar una excedència després d’arribar a l’alcaldia.

Campos ha estat acompanyada de la presidenta de l’Àrea Econòmica, Eva Manzano; la regidora d’Ocupació i Treball, Maria Rosa Borràs, i el regidor de Recursos Humans, Juan Carlos de la Torre. Tots ells han volgut traslladar-los la seva preocupació per uns fets que consideren “una vulneració dels drets laborals i de participació política” i que poden “crear un precedent perillós”, segons paraules de la mateixa alcaldessa. Durant la trobada, l'alcaldessa ha entregat una còpia de la moció que el Ple municipal va aprovar de manera unànime el passat dijous 26 de setembre, on es dona suport a l'exalcalde i es demana la seva readmissió immediata a l'empresa.

Escolà, que ha portat el cas als tribunals, va organitzar el passat dilluns 16 de setembre una concentració davant la seu de l’empresa que va comptar amb el suport de més d’una trentena de manifestants.

Polycasa, filial de la multinacional 3A Composites, és una empresa relacionada amb la indústria del sector químic i dedicada a la fabricació i venda de planxes acríliques i làmines de plàstic transparents. A banda de la fàbrica de Montcada, que està situada al polígon de la Ferreria i compta amb una plantilla aproximada de 60 persones, també té seus a països com Bèlgica, Alemanya, la República Txeca o Eslovàquia.

Darrera actualització: 30.09.2019 | 12:55