L’Ajuntament planteja modificacions de planejament urbanístic per tal de facilitar inversions als polígons industrials

Dilluns, 21 d'octubre de 2019 a les 00:00

Una de les primeres empreses interessades a acollir-se a aquests canvis és Condis, ubicada al Pla d'en Coll, que ha traslladat aquesta necessitat al consistori.

L’Ajuntament de Montcada i Reixac ha donat les primeres passes per modificar el planejament vigent al polígon del Pla d’en Coll, per tal que les empreses del sector puguin efectuar-hi inversions que requereixin una modificació dels paràmetres urbanístics per tal d’adaptar-los als nous processos productius. Una de les primeres companyies interessades és la cadena d’alimentació Condis, establerta en aquest sector, que ha manifestat a l’Ajuntament la seva necessitat d’ampliar l’alçada del seu magatzem robotitzat per tal d’obtenir-ne més espai i així, donar sortida a la demanda de productes de la seva xarxa d’establiments, evitant l’ocupació de nous sòls i donant compliment així a un urbanisme sostenible.

La direcció de Condis, ha comunicat personalment aquest objectiu empresarial a una delegació municipal que recentment ha visitat les instal·lacions, encapçalada pel president de l’Àrea Territorial, Jordi Sánchez; la presidenta de l’Àrea Econòmica, Eva Manzano; i la regidora d’Ocupació i Treball, M. Rosa Borràs. “La voluntat municipal és possibilitar que empreses puguin continuar fent inversions a Montcada i Reixac, especialment en un moment convuls a nivell industrial pel casos de General Cable i TE Connectivity”, ha indicat Sánchez. La modificació de planejament es farà amb paràmetres que serveixin a tot el polígon. “Aquesta acció va en la línia de modernització i millora dels nostres polígons d’activitats econòmiques”, ha expressat l’edil, en referència també a actuacions fetes a d’altres sectors empresarials, com ara el polígon Can Cuiàs, on s’hi ha millorat l’accés.

Darrera actualització: 21.10.2019 | 09:57