Es mantenen obertes les inscripcions per a la Fira de Nadal

Dilluns, 29 de novembre de 2021 a les 00:00

Destinada a comerços, professionals de l’artesania i entitats, se celebrarà els dies 18 i 19 de desembre al carrer Major i a la plaça de l’Església, de 10 a 20h, ambdues jornades.

  • Els interessats que vulguin participar han d’enviar la documentació per instància electrònica o presentar-la, amb cita prèvia, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana.
  • La Fira de Nadal de Montcada i Reixac torna aquest any després del parèntesi de l’any passat a causa de la pandèmia de la Covid-19.

Els comerços i entitats que vulguin participar a la Fira de Nadal que se celebrarà els propers 18 i 19 de desembre encara tenen temps per formalitzar la seva inscipció fins al dia 10. La documentació que s’hi ha d’ajuntar la trobareu a la columna ‘Documentació’ i es por enviar per instància electrònica o presencialment, amb cita prèvia, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (Avinguda de la Unitat, 6).

La Fira de Nadal de Montcada i Reixac torna aquest 2021 després del parèntesi de l’any passat, a causa de la pandèmia de la Covid-19. L’activitat es farà els dies 18 i 19 de desembre al carrer Major i a la plaça de l’Església (de 10 a 20 h, ambdues jornades) i és oberta a comerços, professionals de l’artesania i entitats del municipi.

L'Ajuntament posa a disposició dels participants una carpa de 3x3 metres, una taula, dues cadires, il·luminació per a cada estand i vigilància nocturna al recinte. Els paradistes hauran de posar a la venda articles orientats a la campanya de Nadal i en el cas de l'artesania, que sigui de producció pròpia. Per a qualsevol consulta, es pot contactar amb la Regidoria de Comerç i Turisme (comerc@montcada.org).

Darrera actualització: 29.11.2021 | 14:19