El Retail Tour 2020 proposa al comerç local conèixer les tendències d’Eivissa

Dijous, 20 de febrer de 2020 a les 00:00

La formació és gratuïta i els comerciants que hi vulguin assistir han d'assumir el bitllet d'avió, a excepció dels guanyadors del concurs d'aparadors de Nadal.

Els comerciants que vulguin participar al Retail Tour 2020, que enguany es farà a Eivissa, poden tramitar-ne ja la inscripció. Aquesta acció és una iniciativa de l’Ajuntament adreçada al comerç local, per tal de conèixer tendències actuals del sector. El viatge està previst per al 9 de març, d’anada i tornada el mateix dia, i pretén conèixer l’activitat comercial i els principals eixos comercials de la ciutat balear, amb especial atenció a la zona de Vara del Rey. El programa inclou una visita als mercadets i a establiments comercials de la ciutat, una reunió amb l’equip tècnic de l’Ajuntament d’Eivissa i una trobada amb membres de la Federació de Comerç.

La iniciativa és oberta als comerciants de la ciutat i qui hi vulgui assistir, ha d’enviar un correu electrònic a l’adreça comerc@montcada.org. Les places són limitades a 15 participants. La formació, a càrrec de l’empresa Focalizza, és gratuïta i els comerciants han de pagar el bitllet d’avió a Eivissa. Els cinc guanyadors del concurs ‘L’Aparador’ de Nadal tenen la formació i el bitllet pagat, ja que fa anys que aquest és el premi que s’atorga en el certamen. En anteriors edicions, el Retail Tour ha visitat ciutats com Milà, París o Bilbao.

Darrera actualització: 21.02.2020 | 08:53