Torna el Carnaval als carrers de Montcada i Reixac

Dissabte, 26 de febrer de 2022 a les 21:00

Aquesta tarda s’ha celebrat la Rua de Carnaval amb la participació de quatre comparses i 300 persones. Montcada i Reixac ha tornat a gaudir amb els actes festius relacionats amb el Carnaval que l’any passat no es van poder celebrar a causa de la situació sanitària provocada per la Covid-19.

La Rua de Carnaval ha tornat als carrers de Montcada i Reixac. Enguany només ha comptat amb la participació de 300 persones, distribuïdes en quatre comparses, lluny de la Rua multitudinària de la darrera edició del 2020, que es va fer setmanes abans de l’esclat de la pandèmia i que va reunir 1.500 persones repartides en un total de 18 comparses. Aquest any, la Rua ha comptat amb la participació de les comparses Associació Endansa, Thirteen Gold, l’Agrupament Escolta el Turó i l’AMPA de l’escola Reixac. La Rua s’ha inciat a les 18h al carrer Bifurcació, de Can Sant Joan, amb el grup de batucada Trastok’ts Street Banda a la capçalera, que ha animant-la durant tot el recorregut. El trajecte ha continuat per l’avinguda de la Unitat, els carrers Elionor i Major, i ha finalitzant a la rambla dels Països Catalans. A la plaça de l’Església, l’alcaldessa, Laura Campos, i la regidora de Cultura i Patrimoni, Maria Rosa Borràs, han lliurat els trofeus a les comparses participants.

Demà, diumenge 27 de febrer, es farà el lliurament de premis del concurs de sardines carnavaleres a la plaça de l’Església (12h) i hi haurà un ball infantil de carnaval amb l’espectacle ‘Atreveix-te’, a càrrec de Landry, el rumbero. Per la tarda, a les 17h al Casal de Gent Gran Casa de la Mina (Avinguda de la Unitat, s/n), també hi haurà un ball i un concurs de carnaval amb premis en metàl·lic. I del 3 al 27 de març, la Casa de la Vila (Major, 32) acollirà l’exposició amb les sardines carnavaleres i fotografies del Carnaval 2022.

Darrera actualització: 28.02.2022 | 07:32